Χρεοκοπία!… Η ώρα της εξέγερσης σήμανε!


Σήμερα είσαι στη φάση “και κερατάς και δαρμένος”!
Και σα να μην έφτανε αυτό έχουν βγει από το πρωί και σου λένε ότι πρέπει να χαίρεσαι για την “επιτυχία”!!!
Φυσικά το τι αντιλαμβάνεται κανείς ως “επιτυχία” έχει να κάνει με το από ποια μεριά είναι και ποιο στρατόπεδο υπηρετεί… Άρα σαφώς έχει δίκιο ο Βενιζέλος να πανηγυρίζει για την επιτυχία του αφού μπορεί παπαρολογόντας να σε κάνει να ασχολείσαι μαζί του, να λέει ασύστολα ψέμματα και με την ίδια ευκολία να πανηγυρίζει για αυτά που μέχρι πρότινος καταδίκαζε και χαρακτήριζε ως καταστροφικά και γενικά να οικονομάει χοντρά παίζοντας στις πλάτες σου, φεσώνοντας εσένα, τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου, παίρνοντας τη μπουκιά από το στόμα των γονιών σου και στέλνοντάς τους στα συσσίτια και τους κάδους απορριμάτων… εκεί που θα στείλει και σένα σύντομα!

Αυτός ο κύριος και όλη η συμμορία που τόσα χρόνια ασελγεί σε βάρος σου, κατάφερε να σε πείσει ότι έχετε κοινά συμφέροντα και ότι σου είναι απαραίτητος! Δεν το κατάφερε μόνος του… Οι μαριονέτες δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, εκτελούν εντολές! Αυτή η μαριονέτα, αυτό το απύθμενο τίποτα που εδώ και χρόνια σου πίνει το αίμα, έχει φτιάξει μία ασύλληπτη περιουσία από τα κλεμμένα και τις μίζες αφού ήταν τόσο λέρα που συμφωνούσε με τις άλλες λέρες για την ατιμωρησία τους, αν συνέβαινε καμία στραβή και τους έπαιρνες χαμπάρι… Δεν είναι ο μόνος, είναι όμως χαρακτηριστικός τύπος θρασύτατου αλαζόνα που νιώθει ότι έχοντας εξασφαλίσει την εύνοια των αφεντικών του μπορεί να σε κλέβει και να σε χλευάζει… Νομίζεις ότι έχει κοινά συμφέροντα με σένα…; Και μόνο το θράσος του θα έπρεπε να σε κάνει να πάρεις τα όπλα!

Και φυσικά έχουμε και το άλλο φρούτο της trillateral που διόρισαν και παριστάνει τον “πρωθυπουργό”, που επίσης σε κοροϊδεύει και σε κλέβει! Τον τύπο που επίσης φώναζε πόσο καταστροφική θα ήταν μία αναδιάρθρωση αλλά που τώρα θριαμβολογεί για την “επιτυχία”! Φυσικά είναι επιτυχία για εκείνους που υπηρετεί αφού καταφέρνουν ακόμη να ασκούν εξουσία επάνω σου και να κανονίζουν το θάνατό σου… Όχι αν θα πεθάνεις…, πώς και πότε ώστε να είναι οικονομικό και πρώτα να σου έχουν πάρει τα πάντα!

Η σημερινή “επιτυχία” τους είναι ότι όχι μόνο σε πτωχεύουν και σου ορίζουν ότι υποχρεούσαι να τους πληρώνεις εσαεί, με διαρκή μείωση μισθών και συντάξεων, αύξηση φόρων, ξεπούλημα δημόσιου πλούτου και υποδομών… αλλά ότι κανόνισαν έτσι τα πράγματα ώστε να κερδίσουν και τα στοιχήματα αυτών που τζογάρουν στο θάνατο και την εξαθλίωσή σου!
Τι λες…; Αυτοί που τα κανονίζουν και τα συμφωνούν δεν είχαν έγκαιρη πληροφόρηση ώστε να βγάλουν…; Δεν τα ρύθμισαν έτσι ώστε να είναι μονά-ζυγά δικά τους…; θα συνεχίσεις να είσαι το αναλώσιμο πιόνι στη σκακιέρα διεστραμμένων εγκεφάλων που έχουν το θράσος να σε περιγελούν και να στοιχηματίζουν ακόμη και πόσοι Έλληνες θα αυτοκτονήσουν φέτος, πόσο θα αυξηθούν οι θάνατοι από εξαθλίωση και πόσο θα πέσει το προσδόκιμο ζωής…;

Δε βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου…; Δε βλέπεις τη δυστυχία και την κοινωνική καταστροφή…; Οι άστεγοι και οι συνάνθρωποί σου που τρώνε από τα σκουπίδια δεν είναι ικανοί να σε ξεσηκώσουν…; Nομίζεις ότι είσαι σε καλύτερη μοίρα, επειδή έχεις ακόμα ένα πιάτο φαγητό ή ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου…; Νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους ή πιο τυχερός…; Τότε, λυπάμαι που στο λέω, είσαι και θύμα και κορόιδο! Διότι σε λίγο καιρό θα είσαι και εσύ εκεί! Και αν είσαι από εκείνους που έχουν πέντε φράγκα στην άκρη και νομίζεις ότι δε σε αφορούν αυτά που συμβαίνουν στους άλλους, θα σου συνιστούσα να το ξανασκεφτείς! Διότι, αν εκείνοι δεν έχουν τίποτα πλέον να χάσουν, εσύ έχεις να χάσεις όλα αυτά που θεωρείς ότι σε κατατάσσουν σε μία άλλη κατηγορία! Και μάλιστα, εσύ είσαι στο στόχαστρο των άθλιων τύπου Βενιζέλου επειδή έχει πράγματα να σου αρπάξει… Και θα σου τ’ αρπάξει!!!

Θα σου ρίξει το εισόδημα και θα σου αυξήσει τη φορολογία τόσο που οι οικονομίες σου θα εξαφανιστούν! Και μετά θα αρχίσεις να έχεις και συ με τη σειρά σου χρέη, αν δεν έχεις πάθει εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο από το άγχος… Την περίθαλψη να την ξεχάσεις! Όσο έχεις πέντε φραγκάκια ίσως να μπορείς να πας και σε κανένα γιατρό αλλά… πόσο ακόμη…; Πού θα τα πρωτοδώσεις…; Aν λοιπόν γλυτώσεις το εγκεφαλικό, κάποια στιγμή (όχι μακρινή) θα αρχίσεις να έχεις χρέη… Και μόλις φτάσουν στο κρίσιμο σημείο (μόλις 5000 ευρώ προς το παρόν…!) o Βενιζέλος έχει κανονίσει να σου παίρνουν ό,τι σου έχει περισσέψει… Και τότε θα σου έρχεται ο εισπράκτορας για λογαριασμό του γερμαναρά, που στο μεταξύ έχει κανονιστεί να δουλεύεις για αυτόν, για να του τ’ ακουμπήσεις! Και θυμήσου… έχει κανονιστεί από εδώ και πέρα να δουλεύεις και να πληρώνεις για να εξοφλείται το χρέος που οι Βενιζέλοι δημιούργησαν και συνεχίζουν να δημιουργούν και σου στέλνουν το λογαριασμό ως “πατριωτικό” καθήκον! Αν μείνει κάνα φράγκο στο ταμείο, πράγμα εντελώς απίθανο…, μπορεί να υπάρχει και σχολείο για το παιδί σου ή νοσοκομείο να σε γιατροπορεύσει… Τα εντελώς απαραίτητα δηλαδή, μην περιμένεις ουσιαστική περίθαλψη!
Βέβαια σε λίγο καιρό δε θα υπάρχει Ελλάδα οπότε θα είσαι τελείως έρμαιο στα χέρια των αποικιοκρατών που μάλλον θα σε ξεκάνουν αφού σου τα πάρουν όλα, διότι το οικόπεδο γουστάρουν και όχι την αφεντομουτσουνάρα σου!

Γι αυτό σου λέω… Αντί να βλέπεις επιφανειακά τα πράγματα και να φέρεσαι σαν τον ηλίθιο που διαρκώς κοιτάζει το δάκτυλο… δεν πάμε να τους ξαποστείλουμε…; Δε σιχάθηκες να τους βλέπεις…;
Μόνο παρ’ το γρήγορα απόφαση διότι δε μένει πολύς καιρός… και κάτω από την ταφόπλακα είναι σκοτεινά και κρύο… Και αν δεν πετάξεις την ταφόπλακα πριν τη σφραγίσουν, μετά δε θα μπορείς να βγεις από εκεί μέσα… Άσε που γρήγορα θα οδηγηθείς σε κατάθλιψη και θα σου είναι πάρα πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να αντιδράσεις!

Ενώ τώρα, ειδικά τώρα… είμαστε ακόμη σε πλεονεκτική θέση! Μπορούμε να τους τινάξουμε στον αέρα και να απελευθερωθούμε καταφέρνοντάς τους τέτοιο χτύπημα που θα είναι ιστορικό! Ουσιαστικά μπορούμε να τους γυρίσουμε το σχέδιό τους μπούμερανγκ και να τους το πετάξουμε στα μούτρα! Αυτά τα εικοσιτετράωρα είναι τόσο κρίσιμα για εμάς όσο είναι και για αυτούς!!!
Αντί λοιπόν να μεμψιμοιρούμε ή να ασχολούμαστε με τα CDS και ό,τι μας πετάνε στα μούτρα για να μας κρατάνε απασχολημένους για αυτό το κρίσιμο διάστημα, πάμε να τους αιφνιδιάσουμε…
Τώρα που δε μας περιμένουν και νομίζουν ότι μας την έχουν στημένη και θα πέσουμε στην παγίδα τους! Τώρα που μπορούμε να τους καταφέρουμε κίνηση ΜΑΤ με μία πανελλαδική κινητοποίηση την ώρα που δεν το περιμένουν!

Το σημαντικό είναι να τους ρίξουμε αύριο ει δυνατόν, πριν υπογράψουν το νέο δάνειο και πριν εγκατασταθούν οι γκαουλάιτερ με το στρατό τους! Το είπαμε… οι εξεγέρσεις δε γίνονται με ραντεβού! Και το ραντεβού της 25ης Μαρτίου είναι πολύ αργά όταν μέχρι τις 20-23 το πολύ κανονίζεται το σφράγισμα του “τάφου”…
Και μόνο η ικανοποίηση να τους διαλύσουμε τα σχέδια πρέπει να είναι αρκετή… Και μόνο να τους κάνουμε να τρέχουν πανικόβλητοι μπας και γλυτώσουν… Φαντάζεσαι το Βενιζέλο και τον Πάγκαλο να τρέχουν…; Και μόνο τα μούτρα τους όταν καταλάβουν τι τους περιμένει θα είναι μία ικανοποίηση… Η απόλυτη ικανοποίηση όμως θα είναι να τινάξουμε τη μπάνκα και τους τραπεζίτες στον αέρα και να ελευθερωθούμε πλήρως από τα δεσμά! Από τώρα και για πάντα…
Δεν τους χρωστάμε και δεν τους πληρώνουμε τίποτα! Πολύ περισσότερο, δεν πρόκειται να θυσιαστούμε εμείς για να αποπληρώνουμε δάνεια που πηγαίνουν στους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους, που επίσης σήμερα πανηγυρίζουν για την “επιτυχία”!!!

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος! Πρέπει να τους καταργήσουμε πριν μας καταργήσουν! Πρέπει να δράσουμε άμεσα αφού δε δράσαμε έγκαιρα…
Πάμε… η ώρα της εξέγερσης έχει ήδη σημάνει!

blogging vs manipulation

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Χρεοκοπία!… Η ώρα της εξέγερσης σήμανε!

 1. Ὁ/ἡ KUKLOS DHM γράφει:

  Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε αρκετά τον αντιπρόεδρο και υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμιου.

  Γνωρίζουμε την πληθωρικότητά του, τη δεινή ρητορεία του, την αμφιλεγόμενη ευφυΐα του. .
  Από όποια θέση ευθύνης πέρασε o Βουβουζέλος , σε όλα τα ζητήματα που ανέκυπταν είχε την ίδια στάση:

  Αμεση σάρωση του προβλήματος κάτω από το χαλί, επικοινωνιακή διαχείριση της βέβαιης αποτυχίας, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την αποποίηση ευθυνών.

  Ενώ περιφέρεται βλοσυρός και αυστηρός στο εσωτερικό της χώρας,
  στο εξωτερικό δίνει την εντύπωση ενός παρατημένου,ηττημένου και χαμερπή πολιτικού που με τις ατυχείς εμπνεύσεις τους τελευταίους μήνες έχει μεταβληθεί σε …καρπαζοεισπράκτορα όλων των συσκέψεων,τηλεδιασκέψεων και συναντήσεων με τους δήθεν φίλους και εταίρους..

  Είναι ένας πολιτικός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου.Δεν τα έκλεψε βέβαια αλλά δεν είναι δυνατόν να μπορεί να αντιληφθεί τον πόνο του καθημερινού πολίτη ένας άνθρωπος με περιουσία κινητή και ακίνητη εκατομμυρίων ευρώ.Θα διαπραγματευόταν πολύ καλύτερα ένας πολιτικός αν κινδύνευε το μέλλον του,αν είχε άνεργα παιδιά,αν είχε δουλέψει..

  Ο Βαγγέλης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα του βασίζονται και τα δύο κόμματα εξουσίας για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές τις χορηγίες και τις μίζενς ….

  Ο πλέον αποτυχημένος «τσάρος» της Μεταπολίτευσης έχει καταφέρει στους οχτώ μήνες που διοικεί το υπουργείο να επιβάλλει συνέχεια νέους αντιλαικούς φόρους, περικοπές μικρών εισοδημάτων και έχει πέσει έξω, τουλάχιστον έξι φορές στις προβλέψεις τους για την πορεία των δημοσιονομικών.
  Έλληνες κινδυνεύουμε πιο πολύ από τον Βενιζέλο και τους σχεδιασμούς του παρά από τους δανειστές μας!

  Βενιζέλος ο Χοντρομπαλάς :« …Είμαστε και γ@μημένοι και δαρμένοι….»
  BLOGERS AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ; ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ….

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ KUKLOS DHM γράφει:

  Ο Βουβουζέλος θα είναι ένας ο πρώτος αρχηγός των σοσια-ληστών του ΘΑΣΟΚ που δηλώνει ‘’ γ@μημένος”!!!.
  Αυτός ανέλαβε σήμερα να “καθαρίσει” για να πληρώσουμε εμείς τα γ@μησιάτικα .

  Σε όποια χώρα πάει το ΔΝΤ του Εurogroup , οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες και οι φούστηδες πολιτικοί ορτινάτζες η μαριονέτες (οι γ@μημένοι)… !

  Το ότι oι σημερινοί σπουδαρχίδες πολιτικοί μας είναι γ@μημένοι το ξέραμε, το δαρμένοι η κρεμασμένοι όμως , μένει να το απολαύσουμε σύντομα στην γνωστή πλατεία των αγανακτισμένων …

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ KUKLOS DHM γράφει:

  O «Φλυαρολόγος» – «Συνταγματολόγος» – « Αερολόγος» – «Μπλαμπλολόγος» – «Παπαρολόγος» ο αντιπρόεδρος “Βουβουζέλος” απειλεί:
  Εμας τους Ελληνες (ότι θα γίνουμε Αργεντινή, αν δεν σκύψουμε το κεφάλι στη φτωχοποίηση που μας επιβάλλει…)

  Αυτός ο ψυχολογικός βιασμός του νου των πολιτών στοχεύει στην εξουδετέρωση της ικανότητάς τους να σκέφτονται, να αντιδρούν, να διαμαρτύρονται και, το χειρότερο όλων, να ονειρεύονται ένα κάποιο μέλλον.

  Ρε προδότες και ανθέλληνες, ρημάξατε με την αδιαφορία σας και με τους αναίσχυντους προδοτικούς σας νόμους την παιδεία και την σκέψη σε αυτήν την χώρα και καθιερώσατε αντί αυτών και αντί της αξίας και της αξιοπρέπειας, την αγένεια, την κομματοκρατία, την αδιαφάνεια και την σήψη των ιδεών και ηθών, για να μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να οργιάζετε μαζί με τις υπόλοιπες ύαινες που σας περιβάλουν επάνω στο αιματοβαμμένο κορμί της χιλιόχρονης πατρίδας μας.

  Όταν ολόκληρη η χώρα θεωρεί τον Γιωργάκη βλάκα με περικεφαλαία, πόσο βλάκας μπορεί να είναι εκείνος, τον οποίο ο Γιωργάκης τον έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές, για να σωθεί ο ίδιος;

  «Eίναι σκέτη παράνοια να περιμένουμε από τους φαύλους να πατάξουν τη φαυλότητα, από τους αποδεδειγμένα σπιθαμιαίους και ιδιοτελείς να συνεγείρουν την κοινωνία σε τιτάνιο άθλημα δημιουργικού μόχθου και αυταπάρνησης.»

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.