Αποκάλυψη. Οι βουλευτές συνεχίζουν να νομοθετούν για πάρτη τους


Ντροπολογία  στη  Βουλή για να βολευτούν, οι βουλευτές καθηγητές Πανεπιστημίου

Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες βουλευτές ψηφίζουν μια σειρά επώδυνων διατάξεων για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, φροντίζουν να περνούν φωτογραφικές τροπολογίες όπου τακτοποιούν…τα του οίκου τους.

Έκπληξη και απορία προκαλεί η τροπολογία που κατέθεσαν 2 βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι είναι και καθηγητές Πανεπιστημίου ( Προκόπης Παυλόπουλος – Θανάσης Γιαννόπουλος ) με την οποία προτείνουν να επιτρέπεται η μετακίνηση μελών ΔΕΠ σε άλλο τμήμα ή σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου.

Η έκπληξη είναι διπλή, αφενός γιατί η τροπολογία κατατίθεται στο Ν/Σ του κ.Σκανδαλίδη ( Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ) για την διαχείριση και προστασία ακινήτων του Υπουργείου Γεωργίας (καμία σχέση με το νομοσχέδιο δηλαδή! ), αφετέρου γιατί η τροπολογία αφορά κυρίως σε καθηγητές Πανεπιστήμιου που βρίσκονται σε νόμιμη αναστολή καθηκόντων!!! Δηλαδή, βουλευτές ( άρθρο 56 του Συντάγματος ), υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, πρόεδροι ΝΠΔΔ ( όλοι αυτοί βρίσκονται σε αναστολή σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν.4009/11 –νόμος Διαμαντοπούλου ).

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία γίνεται για να …διευκολύνει πράσινους και γαλάζιους βουλευτές που επιθυμούν να μετακινηθούν από σχολή σε σχολή σε πανεπιστήμιο της Αθήνας πριν τις εκλογές του Απριλίου.

Αλήθεια, προλαβαίνουν οι βουλευτές να ασκούν και τα καθηγητικά τους  καθήκοντα την ίδια στιγμή που…πασχίζουν για το καλό του ελληνικού λαού;;

Γεννάται μείζον ηθικό ζήτημα για τον τρόπο νομοθέτησης. Οι βουλευτές που είναι και καθηγητές πανεπιστημίου οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Το ίδιο και ο νέος Υπουργός Παιδείας κ. Μπαμπινιώτης που είναι και καθηγητής πανεπιστημίου…

kafeneio-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αποκάλυψη. Οι βουλευτές συνεχίζουν να νομοθετούν για πάρτη τους

  1. Ὁ/ἡ Σωτήριος Καλαμίτσης γράφει:

    Είναι για πολύ ξύλο όλοι τους. Βρωμόξυλο!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.