ΕΚΤΑΚΤΟ! Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική…


…Στο στόχαστρο οι πατάτες Νευροκοπίου

Έκτακτη σύγκλιση σύσκεψης αυτή την ώρα στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ με τη συμμετοχή του κ. Χρυσοχοϊδη, του κ. Παπαδήμου, της ηγεσίας των ΜΑΤ, της Αντιτρομοκρατικής αλλά και του ΣΔΟΕ, μιας και έγκυρες πληροφορίες της Κρατικής Ασφάλειας και δύο συμμαχικών μυστικών υπηρεσιών, για γιάφκες τρομοκρατούν που αγοράζουν τεράστιες ποσότητες πατάτες Νευροκοπίου.

Οι πληροφορίες υποδεικνύουν και ενδεχόμενη συμμετοχή πατατοπαραγωγών και Δήμων που διαθέτουν το προϊόν τους σε τρομοκράτες που προτίθενται να κάνουν χρήση στις εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ με στόχο να αποφευχθεί η συντριπτική ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική νίκη του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Επιπροσθέτως υπάρχουν φήμες ότι το τρομοκρατικό υλικό θα χρησιμοποιηθεί και στις παρελάσεις της 25ης Μάρτη με στόχο τα πολιτικά πρόσωπα στις εξέδρες των επισήμων.

Αποφασίστηκε να δημιουργηθούν άμεσα μικτά κλιμάκια του ΣΔΟΕ και της Αντιτρομοκρατικής, ώστε να ελέγχουν μέσω τιμολογίων οι πωλήσεις πατάτας από το Νευροκόπι.

Επίσης, γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις ν’ αποφευχθεί διάθεση αυγών μέσω Δήμων, για να μειωθούν τα όπλα των τρομοκρατών στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και την 25η Μάρτη.

εστάλη από sibilla-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.