Ετοιμάζουν προβοκάτσια στην εθνική επέτειο για να αναβληθού ν οι εκλογές!


Επιχείρηση αναβολής των εκλογών με «χτύπημα» στη παρέλαση της εθνικής επετείου ετοιμάζει το παρακράτος σε συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού.

Αυτή η πληροφορία έχει φθάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική, ΕΛΑΣ κλπ) οι οποίες εξετάζουν με προσοχή κάθε ενδεχόμενο.

Πάντως υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου που θέλει τα μέλη της κυβέρνησης να παρακολουθούν από τις εξέδρες των επισήμων τις παρελάσεις αντί να πάνε να κρυφθούν σε κάνα λαγούμι.

Εκτιμούν ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας ρίχνει λάδι στη φωτιά της λαικής οργής σε μια συγκυρία που τα διεθνή ΜΜΕ έχουν τις κάμερες στραμμένες πάνω μας.

Μέσα σ’ ένα τέτοιο σκηνικό είναι εύκολη η δράση του παρακράτους τμήμα του οποίου παρακολουθεί με δέος τις σφυγμομετρήσεις που θέλουν να τα αντιμνημονιακά κόμματα να κατακτούν τη πλειοψηφία στην επόμενη βουλή!

Είναι ακριβώς αυτός ο λόγος-η ανατροπή των κοινοβουλευτικών συσχετισμών-που τρομάζει το παρακράτος και ξένα συμφέροντα που έχουνεπενδύσει τεράστια ποσά στη λαφυραγώγηση του ορυκτού πλούτου –κι όχι μόνο- της χώρας.

Κι αυτοί δεν έχουν διάθεση να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα…

kourdistoportocali.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ετοιμάζουν προβοκάτσια στην εθνική επέτειο για να αναβληθού ν οι εκλογές!

  1. Ὁ/ἡ ΑΧΙΛΛΕΑΣ γράφει:

    Μα αφού τους ξέρουν, αφού ξέρουν τους προβοκάτορες γιατί δεν τους πιάνουν και για ποιό λόγο λοιπόν αφού τους γνωρίζουν ν´ αναβάλουν τις εκλογές;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.