Αφήστε τον Κωστάκη και ασχοληθείτε με τα σοβαρά!


Επειδή πολλά έχουν γραφτεί περί ‘δολοφονίας” του Κωστάκη και η γελοιότητα έχει γίνει σήριαλ με την αρωγή της εξυπηρετικής για σκοπιμότητες διαπλεκόμενης “δικαιοσύνης” (με συγχωρείτε αλλά δε δέχομαι την τόση βλακεία του “αγαθού” εισαγγελέα ούτε το ότι κανείς από αυτούς δε βλέπει την εσχάτη προδοσία που συντελείται στη χώρα και βλέπει την “εσχάτη προδοσία” σε φανταστικές ιστορίες παιδαριώδους αφέλειας) σας παραθέτω και ένα άρθρο που ίσως βοηθήσει σε μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση του παραμυθιού…

Καλύτερα αντί να σχολούμαστε με το κάθε ανδρείκελο τέτοια ώρα που μπαίνει η ταφόπλακα στην Ελλάδα, θα ήταν να ασχολούμαστε με την προδοσία και την εμπλοκή όλων αυτών στην κομπίνα λεηλασίας!
Καιρός να τελειώνουμε οριστικά με τους άχρηστους και τελειωμένους, οποιουδήποτε χρώματος… (ακολουθεί το άρθρο)

«Σχέδιο «Πυθία 1»: Η νεκρανάσταση ενός πολιτικού ανδρός;»

Του Δημήτρη Μάρδα Αν. καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών τουΑΠΘ

Στις 14 Ιουνίου 2006 εγκαινιάζεται ο αγωγός Μπακού – Τσεϊχάν μήκους 1768 χιλιομέτρων. Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος της Τουρκίας Τ. Ερντογάν δεσμεύεται για την κατασκευή ενός δεύτερου αγωγού, που θα εξυπηρετεί το ρωσικό πετρέλαιο. Έτσι φθάνουμε στο Οκτώβριο του 2009 όπου αποφασίζεται η δημιουργία αγωγού Σαμψούντας – Τσεϊχάν, μήκους 700 χιλιομέτρων.

Παράλληλα αποφασίζεται η δημιουργία διυλιστηρίου στην Τουρκία, για την εξυπηρέτηση του ρωσικού πετρελαίου, που θα διαπερνά τον εν λόγω αγωγό.

Στις 23 Ιουνίου του 2007 ανακοινώνεται η κατασκευή του αγωγού μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου του South Stream στην κεντρική Ευρώπη. Είναι το αντίπαλο δέος του αμερικανικού Nabucco. H Ρωσία υπογράφει στις 29 Απριλίου του 2008 σχετική συμφωνία με την Ελλάδα. Κατά τη συμφωνία, στο πλαίσιο ενός αμφιλεγόμενου πανάκριβου σχεδίου, μια παράκαμψη του South Stream θα μετέφερε φυσικό αέριο στην Ιταλία μέσω της Ελλάδας.

Στις 6 Αυγούστου του 2009, μετά την ψύχρανση των σχέσεων Ρωσίας Ουκρανίας, η Τουρκία δέχεται καταρχάς να διέλθει ο αγωγός South Stream από τα δικά της χωρικά ύδατα. Το ανατολίτικο παζάρι Άγκυρας-Μόσχας για το θέμα αυτό ολοκληρώνεται με επιτυχία στις 28 Δεκεμβρίου 2011.

Παράλληλα με όλα αυτά αρχίζει να κατασκευάζεται ο North Stream. Η κα Μέρκελ, η ίδια, άνοιξε την στρόφιγγα της ροής του φυσικού αερίου κατά τα τέλη του 2011.

Και ενώ ο υφυπουργός ενέργειας των ΗΠΑ ο κος Μπράιζα, φέρεται ενοχλημένος για τη συμφωνία Ελλάδας-Μόσχας αναφορικά με το South Stream, ουδείς στις ΗΠΑ μοιάζει να ενοχλείται σφόδρα, για την Τουρκία και Γερμανία που έδωσαν διέξοδο στα τεράστια ρωσικά αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Από την άλλη, ουδεμία απόπειρα ή σχέδιο δολοφονίας ακούγεται για τον Τούρκο πρόεδρο. Αντίθετα, στην Ελλάδα δημοσιοποιείται το σχέδιο «Πυθία1» που αποδίδεται στην CIA-Mossad-M16, με σκοπό τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή!!!.

Αιτία της δολοφονίας:  Το τμήμα του αγωγού South Stream που θα περνούσε (αν ποτέ περνούσε) από την Ελλάδα, όπως επίσης και η προσπάθεια συνέχισης, με πρωτοβουλία της Ελλάδας, του θνησιγενούς αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης σε μια περίοδο όπου ο αγωγός Σαμψούντας- Τσεϊχάν άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

Ερώτηση: Αν ο Κώστας Καραμανλής θεωρούταν απειλή για τα αμερικανικά συμφέροντα ο Τ. Ερντογάν τι θα έπρεπε να είναι; Αν λοιπόν οι CIA-Mossad-Μ16 ήθελαν να δολοφονήσουν τον πρώην πρωθυπουργό για την παράκαμψη του South Stream που θα μετέφερε (αν ποτέ μετέφερε) το 1/10 του φυσικού αερίου του ανωτέρω αγωγού, τότε τον Τ. Ερντογάν τι θα έπρεπε να τον κάνουν;

Και μετά από όλα αυτά, αρχίζει μια κατασκοπευτική ιστορία, με πολιτικές προεκτάσεις. Έτσι όπως καταγράφηκε στον Τύπο, μπλέκονται στην ιστορία Αμερικανοί, Βρετανοί και Ισραηλίτες που παρακολουθούν με αμάξι, το αυτοκίνητο του Κώστα Καραμανλή. Ρώσοι πράκτορες, (που υποδύονται το ρόλο του καλού), τους αντιλαμβάνονται και δρώντας με αποφασιστικό τρόπο – θυμίζοντας σκηνικό Ανατολικής Γερμανίας του 1955– αποτρέπουν την εν δυνάμει δολοφονία ή την επίμαχη παρακολούθηση, που θα οδηγήσει σε δολοφονία.

Οι Αμερικανοί και Ισραηλίτες…ερασιτέχνες πράκτορες αναγκάζονται όμως να εγκαταλείψουν το αμάξι της παρακολούθησης με οπλισμό, εκρηχτικά, κιάλια νυκτός, χάρτες κ.λπ και να διαφύγουν με μοτοσικλέτα. Από την άλλη βέβαια ουδείς τους καταδιώκει!

Οι υπάλληλοι των κατασκοπευτικών δορυφόρων των ΗΠΑ φαίνεται ότι απεργούν, ενώ οι αμερικανοί πράκτορες αγνοούν ίσως το Google Earth. Οπότε μόνο επίγειες δυνάμεις της CIA και των συμμάχων της καλούνται, με αρχέγονα μέσα,  να φέρουν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή!

Η όλη ιστορία θα μπορούσε όμως  να καταλήξει σε ένα άλλο συμπέρασμα, με αρκετές πολιτικές θολές προεκτάσεις, που δεν άγγιξαν όμως οι ένθερμοι υποστηρικτές της εξεταζόμενης πλοκής. Αυτά καταλήγουν σε ένα σημείο:

Στη νεκρανάσταση  ενός πολιτικού  “ηγέτη”, που θεωρείται ο χειρότερος της πρόσφατης περιόδου σε όλη την Ευρώπη, κατά πολλούς ξένους αναλυτές.

Ερμηνεία στα ανωτέρω, δίνουν άλλα σενάρια, που θα τολμήσουμε να παραθέσουμε.

Αναλυτικότερα, στις επερχόμενες εκλογές ο κος Σαμαράς εκτιμάται ότι θα αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας είτε μόνος του είτε συγκυβερνώντας με άλλο κόμμα. Προεξοφλείται όμως κατά πολλούς (εντός και εκτός Ν.Δ.) η παταγώδης αποτυχία της πολιτικής του, καθώς τόσο ο ίδιος όσο η ομάδα που τον περιτριγυρίζει χαρακτηρίζεται από μια πρωτοφανή ανεπάρκεια.

Η Νέα Δημοκρατία ψάχνει λοιπόν απεγνωσμένα έναν ηγέτη, όχι για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο, αλλά για να εξασφαλίσει μια ισορροπία ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ενδοκομματικές φατρίες, που κρίνουν ότι δεν είναι φρόνιμο, εν μέσω οικονομικής κρίσης, να  αναλάβουν την αρχηγία του κόμματος σήμερα.  Έτσι ο παρ’ ολίγον δολοφονηθείς, ήρωας πλέον της Ελλάδας, θα κληθεί για δεύτερη φορά να σώσει το κόμμα και τη χώρα! Κάποιοι έχουν μεριμνήσει γι’ αυτό.

Ως προς τις δυνάμεις, εκτός Ελλάδας, η συγκεκριμένη λύση υπέρ ενός άβουλου και όχι ιδιαίτερα πολιτικά έμπειρου πρωθυπουργού, τους προσφέρει ό,τι χρειάζονται για το άμεσο μέλλον. Τα γεράκια της Δύσης ξανακτίζουν λοιπόν ένα προφίλ ενός αποτυχημένου πολιτικού, με τη βοήθεια διαφόρων σεναρίων, που οικοδομούνται μέσω μιας εικονικής δολοφονίας.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι η σχετική έκθεση της ΕΥΠ τονίζει, ότι όλο το σχέδιο της υπό εξέταση δολοφονίας μπορεί να είναι καλά ενορχηστρωμένο για να παραπλανήσει τις κρατικές υπηρεσίες της χώρας.

Δεν ηχούν όλα όσα προαναφέρθηκαν, (οι κακοτεχνίες των δυτικών πρακτόρων, τα απόρρητα έγγραφα της CIA –ποιος τα έδωσε ή τα κατασκεύασε– που δημοσιεύονται από το Wikileaks) πολύ βολικά για έναν πολιτικό χωρίς μέλλον;

Και σε όλα αυτά, ας μην ξεχνάμε τις μοναδικές ενεργειακές διεξόδους που προσέφερε ο Τ. Ερντογάν στη Ρωσία. Η παράκαμψη του South Stream και ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ωχριούν στα όσα έδωσε αφειδώς ο Τούρκος πρωθυπουργός στους Ρώσους.

Αν όλα τα ανωτέρω –η κατασκοπευτική πλευρά του θέματος– γίνει κινηματογραφική ταινία, ο τίτλος που θα της άρμοζε, θα μπορούσε να ήταν ο εξής:

«Πυθία 1, Το μαντείο των Δελφών και μη χειρότερα!»

ΠΗΓΗ (για το άρθρο): Aνιχνεύσεις

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Αφήστε τον Κωστάκη και ασχοληθείτε με τα σοβαρά!

 1. Ὁ/ἡ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ γράφει:

  ΜΠΡΑΒΟ. ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

   Όπως έλεγε κι ο Τράγκας Γεωργόπουλε….

   “Ο χοντρός όλη μέρα με το playstation στα χέρια είναι”

   Τι περιμένει δηλαδή και δεν μιλάει τόσο καιρό για όλα αυτά;;;;

   Περιμένει να τον δικαιώσουν οι καταστάσεις και να επανέλθει ως θριαμβευτής;;;;

   Αυτά ούτε στα έργα δεν γίνονται……ούτε στο ‘Ένας ιππότης για την Βασούλα”…

   Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ΠΑΣ γράφει:

  Θα σκεφτόμουν εντελώς διαφορετικά αν το θέμα αναδυόταν πριν 2-3 μήνες.

  Αλλα πιστεύω ο χρόνος και η ένταση με την οποία επιχειρούν να το περάσουν μας δινουν διαβεβαιώσεις οτι κάποιο λάκκο εχει η φάβα.

  Αποψη μου ειναι οτι ,καποιοι γνωστοί α-γνωστοι!,θελοντας να εχουν παντα υπο έλεγχο καποιες καταστάσεις ,προσπαθούν να βαλουν σε ενεργο θεση τον Καραμανλη,ο οποιος απο πρωην πρωθυπουργος και κ. Καραμανλης που αποκαλείται σημερα ,μετα την ένταξη του και οταν το θελησουν θα ξαναγινει “παιδοβουβαλο,σαπιοκοιλιας ,playstasion κλπ ,για εύλογους λογους!

  Δεν έφτασε αραγε η ωρα ακόμη να διακρίνουμε απο μονοι μας την μπόχα ;

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.