25 Μαρτίου: Η ΕΛ.ΑΣ. θα ψάχνει τις τσάντες για αβγά και γιαούρτια!


Την επόμενη Κυριακή κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα περισσότεροι από 7.000 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θα κληθούν να επιβάλουν την τάξη. Ανάλογα μέτρα θα ληφθούν σε όλη τη χώρα για τις μαθητικές παρελάσεις που γίνονται στις πόλεις και του δήμους της Αττικής.

Κεντρική εντολή της ηγεσίας προς τα στελέχη είναι η προληπτική δράση για την αποτροπή επεισοδίων και προπηλακισμών σε βάρος των πολιτικών και των άλλων επισήμων που θα παραστούν στην παρέλαση….

Σε αυτή την κατεύθυνση έχει δοθεί οδηγία για αυστηρό έλεγχο σε τσάντες και σακίδια προκειμένου να μην περάσουν αβγά, γιαούρτια, ντομάτες και μπογιές.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα κατέβει πάνοπλη και τα στελέχη της θα έχουν πλήρη εξοπλισμό κατά των διαδηλώσεων ενώ τα ΜΑΤ θα παρακολουθούν… διακριτικά προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα, αφού η εντολή είναι να παρέμβουν μόνο σε περίπτωση που δεχτούν επιθέσεις.

Παράλληλα, στην εξέδρα των επισήμων θα έχουν στηθεί από την προηγούμενη μέρα κάγκελα, ώστε να είναι αδύνατη η πρόσβαση τρίτων προσώπων εκεί όπου θα βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου.

kafeneio-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ 25 Μαρτίου: Η ΕΛ.ΑΣ. θα ψάχνει τις τσάντες για αβγά και γιαούρτια!

  1. Ὁ/ἡ Greekx γράφει:

    Reblogged this on TheNewsGr.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.