Μετά το επικοινωνιακό show… η νόμιμη και ηθική ταμειακή τακτοποίηση ή δεν είναι έτσι Βαγγέλη του ” Όλον πασόκ”;


Βαγγέλη, αυτά τα 400.000 ευρώ θα τα … φορολογήσεις;;; 

Προς Τόμσεν – Ράιχενμπαχ: Το ΠΑΣΟΚ σας χρωστά 140.000 + 92.000 ευρώ!!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής
Δήλωσε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ εχτές ότι 200.000 άνθρωποι πήγαν και ψήφισαν στις εκλογές! Μάλιστα, το 95% λένε, ψήφισε τον Βενιζέλο!

Λογικό το βρίσκω μιας και δεν υπήρχε … δεύτερος αντίπαλος!!!

Συνεπώς, με δεδομένο ότι κάθε ένας έριχνε στο ταμείο το κόμματος από 2 ΕΥΡΩ, με έναν … πρόχειρο πολλαπλασιασμό , σημαίνει ότι την Δευτέρα, θα μπούνε στα ταμεία του κόμματος … 400.000 Ευρώ!!!

Θαυμάσια!!!

Διότι ο κύριος Βενιζέλος που φορολόγησε εκτός από τους Ελληνες, τις Αλλοδαπές επιχειρήσεις, τις κότες, τα πετεινά του ουρανού και παρ’ολίγον και τις … πέτρες, θα πρέπει την ίδια μέρα να πράξει τα δέοντα και για το κόμμα του!

Μe δεδομένο λοιπόν ότι ο μέσος φορολογικός συντελεστής είναι 35% και το ΦΠΑ23% θα πρέπει, σήμερα κιόλας, να φορολογήσει τις εισπράξεις από τις εκλογές – παρωδία, με 400.000χ 35%= 140.000 Ευρώ.

Αν τώρα είναι «σοβαρός» όπως λέει και … μόλις «αρχίσαμε», τότε θα πρέπει να βάλει και ΦΠΑ 23% στον κάθε ψήφο! Να εκδώσει μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών (αν το κόμμα του μπορεί να πάρει φορολογική ενημερώτητα), και να καλέσει την άλλη Κυριακή τους … 200.000 ψηφοφόρους του, να τους δώσει από μια απόδειξη και να τους ζητήσει να καταβάλουν ο κάθε ένας, ΣΥΝ το ΦΠΑ της ψήφου, δηλαδή 0,46 Ευρώ … επιπλέον!!!

Ετσι, θα προσφέρει στα ταμεία της εφορίας, εκτός τις 140.000 κι άλλα 92.000 ευρώ από τον ΦΠΑ που … ξέχασαν να πληρώσουν οι στρατιές των ψηφοφόρων που προσήλθαν αυθόρμητα να τον ψηφίσουν!

Ετσι θα καταλάβουμε κι εμείς ότι πραγματικά …
«αρχίσατε» Βαγγέλη!

Διότι, το να κάνεις εκλογές – οπερέτα, ή παρωδία ,η όπως αλλιώς μπορεί κάποιος να τις ονομάσει, και να μαζεύεις κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ αφορολόγητα, δεν αποτελεί αρχή αλλά μια από τα ίδια!!!

Ελα καλό αγόρι των αγορών! Δείξε μας τις αγαθές προθέσεις σου και βάλε φόρο και στα έσοδα του κόμματός σου!

Για να σε καμαρώσουμε κι εμείς τώρα που πήρες την «τετρακοσάρα» και είδαν τα ταμεία λίγο φως! Να δουν και τα ταμεία του κράτους, που τόσο πολύ προσπαθείς να «αναστήσεις» και να βάλεις στον ίσιο δρόμο!

Όχι μόνο ξεζούμισμα στους Ελληνες επιχειρηματίες , μισθωτούς και συνταξιούχους !!!!

Και στο κόμμα Βαγγέλη, και στο κόμμα!

Να αισθανθείς επιτέλους, γιατί έχεις ρημάξει συτή τη χώρα!

Πληρώστε κι εσείς λίγο από το … μάρμαρο!!!!

ΥΓ
Ξερω ότι ανάθεμα αν ήρθαν 50.000 να ψηφίσουν! Αλλά όσοι και να είναι, κάνε την αναγωγή με τα δύο ευρώ, μετά την αποροφολόγηση και μετά … ταμείο!!!

Όχι μόνο λόγια! Έργα Βαγγέλη! Για να σωθεί η χώρα από τους μπατακτσήδες , τους αεριτζήδες και το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί!!!!

Καλή Αρχή…

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Μετά το επικοινωνιακό show… η νόμιμη και ηθική ταμειακή τακτοποίηση ή δεν είναι έτσι Βαγγέλη του ” Όλον πασόκ”;

  1. Ὁ/ἡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚ. γράφει:

    Αλήθεια όσοι ψήφισαν και μία και δύο και τρει και όσες θέλανε φορές πληρώνανε κάθε φορά το δίφραγκο, ή με ένα και μοναδικό έκαναν τη μαγκιά τους ;;;;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.