2012- το τέλος μας;


γράφει ο αρισταρχος

Εδώ και πολλά χρόνια το διαδίκτυο και ειδικά το You Tube κατακλύζεται από σενάρια τρόμου, καταστροφής, αφανισμού σε Αρμαγεδωνικές καταστάσεις που φέρνουν την γη να φτάνει στο τέλος της.

Και  όλα αυτά με μια συνισταμένη που οδηγεί σε μια σημαδιακή ημερομηνία. 21/12/2012.

Ηλιακές κηλίδες και  πυρσοί, αστεροειδείς που πέφτουν πάνω στην γη, άγνωστοι πλανήτες με μεγάλη ελλειπτική τροχιά που πλησιάζουν με επικίνδυνες προθέσεις για την ύπαρξή μας σαν κάτοικοι αυτού του φιλόξενου πλανήτη .

Κάτι με τα σταματημένα ημερολόγια των Ινκας , κάτι με τις προφητείες γερόντων ανά τον κόσμο, κάτι με τις προφητείες των ανά των αιώνων προφητών, βλέπε Νοστράδαμος φτάσαμε στο δια ταύτα.

Αυτό το δίσεκτο έτος, το έτος των Ολυμπιακών αγώνων, το έτος των συνομωσιών, το έτος της πτώσης της Ελλάδας. Το έτος της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. Αυτό το καταστροφικό έτος του  2012 που ήρθε και το περπατάμε με αμφίβολα κάθε μέρα βήματα. Νομίζω πως είναι το πιο κρίσιμο στην ιστορία της νεωτέρας Ελλάδας μετά τον Β’ Π.Πόλεμο.

Ξαφνικά και αναπάντεχα, για το σχεδόν σύνολο του λαού, η οικονομία μας ύστερα από παρέμβαση κάποιων ηγετίσκων βρέθηκε σε μια εφιαλτική περιδίνηση με πρωταγωνιστές σχεδόν όλα τα πρόσωπα του πολιτικού κόσμου. Μια περιδίνηση που οδηγεί κατευθείαν στην ταρταρία.

Όσοι μπλέχτηκαν με την εξουσία έγιναν ξαφνικά φανατικοί υποστηρικτές της, αυτής και της εξοργιστικής υπόδουλης πολιτικής της . Τι έμαθαν αυτοί που δεν ξέρουμε εμείς; Όσο και να έβαλα την φαντασία μου δεν έβγαλα συμπέρασμα παρά μόνο ένα. Αυτό που περιγράφεται εύγλωττα στο ανέκδοτο.

Κλαίει και οδύρεται η χήρα πάνω στο φέρετρο του εκλιπόντος συζύγου. Η φιλενάδα της την παρηγορεί λέγοντας “Μην κλαις έχει και χειρότερα” ”Τι χειρότερα;” λέει εκείνη. “Σκέψου να ήσουν στην θέση του” απαντά η φιλενάδα της.

Αυτό είναι το μυστικό; Ο σώζων εαυτόν σωθήτω;  

Και ο σκοτωμός που γίνεται για διάσωση από αυτά τα πολιτικά παλικάρια τι σημαίνει; Να μπούνε όλοι στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ για εξαγνισμό, απόριψη, διάσωση; Του τομαριού τους εννοώ.

Ουφ, βαρέθηκα να ερμηνεύω τις βλακείες, κουτοπονηριές, ματσακωνιές, απατεωνιές, του κάθε πολιτευόμενου παλιού και εκκολαπτόμενου.

Τα μάθατε; 21/12/2012 τελειώνουμε. Τελειώνει η γη. Τελειώνει, η όπως την γνωρίζουμε γενιά των ανθρώπων. Γίνονται όλα λίμπα, αλλάζουν οι ήπειροι, αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Το 2013 ανατέλλει με μια νέα γενιά ανθρώπων. Κομένη απ’ τον  στρεβλό πολιτισμό που εκκολάφτηκε η προηγούμενη. Ξεκίνημα για μια πιο ορθολογιστική νέα γεννητική ανάπτυξη. Αυτή που θα μας φέρει πιο κοντά στον Θεό. Αυτή που μαζί με την ανάπτυξη της οικονομίας θα φέρνει και την ανάπτυξη στις σχέσεις των ανθρώπων. Γνήσιες, ειλικρινείς με αγάπη. Με αγάπη, κατανόηση και κύριο σύνθημα αυτό του Μακρυγιάννη. “Τέρμα το ΕΓΩ, τώρα ΕΜΕΙΣ!

Κι αν δεν είναι έτσι, να … θάψω  όλους τους πολιτικούς!

ΥΓ. Εδώ αλήθεια, με όλη την δύναμη της ψυχής μου, μια ευχή κάνω. Σώσε Θεέμου, όλα τα παιδιά του κόσμου για μια νέα γενιά καθαρή με σύνθημα “αγαπάτε αλλήλους” άξια της αγάπης Σου. Κι εγώ σάν νέος Σαμσών θ’ αναφωνήσω χαρούμενα “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”

Παροράματα:Όπου αλλόφυλος αυτός που πονάει, ενοχλεί,καταστρέφει, ΔΕΝ βοηθάει τον συνάνθρωπό του.

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.