ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χαρίζουν στους Τούρκους θέσεις του ΝΑΤΟ


natobrussels

Με τα χίλια ζόρια και με αποδοχές εσωτερικού, δηλαδή με αποδοχές που δεν φτάνουν για να ζήσει κάποιος στο Βέλγιο, ο νυν αξιωματικός της αεροπορίας κρατά θέση αξιωματικού υγειονομικής υποστήριξης στις Βρυξέλλες, προκειμένου η θέση αυτή να μην υφαρπαγεί από Τούρκο αξιωματικό.

Εδώ και οκτώ μήνες, έπρεπε να έχει πληρωθεί με Έλληνα αξιωματικό θέση στρατιωτικού ιατρού στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr όμως το ΓΕΕΘΑ περιφέρει αυτή τη θέση από όπλο σε όπλο και από κλάδο σε κλάδο και παρ’ όλα αυτά κανένας αξιωματικός δεν προθυμοποιείται να την αναλάβει.

Κι αυτό, διότι οι αποδοχές είναι πάρα πολύ μικρές, ακόμη και ως αποδοχές εξωτερικού για οικογενειάρχη στρατιωτικό, ενώ η θέση αυτή συνδέεται και με ανάληψη υπηρεσίας 6 μηνών στο Αφγανιστάν, κάτι το οποίο αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.

Είναι προς τιμήν του στρατιωτικού ιατρού, ο οποίος μετά από τρία χρόνια παραμονής στο εξωτερικό δεν καλύπτεται από κάποιο κονδύλι και παραμένει σ’ αυτήν την θέση με πενιχρή αμοιβή.

Προφανώς, τόσο ο στρατός όσο και το ναυτικό, που πρέπει να αλλάξουν με δικό τους αξιωματικό τον εκεί εγκαταλελειμμένο αντισμήναρχο, δεν έχουν κονδύλια παρά μόνο για δεξιώσεις και παράτες ή έχουν ξεχάσει την υπόθεση πεταμένη σε κάποιο συρτάρι.

diktionews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.