Βόμβα Σαχινίδη κατά Σημίτη-Παπανδρέου!


Σκοπίμως ή όχι, ο Υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης διέγραψε χθες την πολιτική των Σημίτη και Παπανδρέου με μια… μονοκονδυλιά!

Κουβεντιάζοντας με δημοσιογράφους στη Βουλή, ο Φίλιππος Σαχινίδης υπήρξε ειλικρινής και αποκαλυπτικός.  «Το πρόβλημα της χώρας δεν ξεκίνησε ούτε το 2009 ούτε το 2007 αλλά την επόμενη της ένταξης της χώρας στη ΟΝΕ (2001) λόγω του υψηλού ελλείμματος και του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών» είπε και να ήταν μόνο αυτό.

Είπε ακόμα ότι καλώς έγινε η απογραφή! «Για μένα η χώρα δεν θα έπρεπε να βγει από την επιτήρηση. Εάν η επιτήρηση είχε συνεχιστεί η χώρα δεν θα έφτανε στο τέλμα του 2009»!! Ενώ όταν ρωτήθηκε: Όμως το ΠΑΣΟΚ τότε έλεγε οτι η επιτήρηση είναι προσβλητική για τη χώρα και θα έπρεπε να λήξει, ο ίδιος απάντησε: «Σας λέω ποια είναι η άποψη μου ασχέτως του τι έλεγε τότε το ΠΑΣΟΚ»!!!!

Ερώτηση: αφού ξέρατε το διψήφιο έλλειμμα μήπως έκαναν λάθος οι συνάδελφοι σας υπουργοί που έλεγαν να εφαρμοστεί το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και να δοθεί  το επίδομα αλληλεγγύης;

Φ. Σαχινίδης: «Δεν θα αξιολογήσω τι έλεγαν οι συνάδελφοι μου αλλά θα σας θυμίσω τις επιθέσεις που δεχόμουν απ´ όλα τα κόμματα στη Βουλή κάθε φορά που έλεγα οτι πρέπει να πάρουμε μέτρα»

Ερώτηση: θυμάμαι οτι δεχθήκατε επιθέσεις και απο τον κ.Παπουτσή
Φ. Σαχινίδης: «Έχετε πολύ καλή μνήμη»!

antinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.