Κόμμα Νεων: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/3/ 2012-03-24


                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/3/ 2012-03-24

 Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Νέοι και Νέες , με το σημερινό δελτίο τύπου , μια μέρα πριν την Εθνική μας Επέτειο,  στις 24/3/2012 το Κόμμα Νέων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες που το στηρίζουν με την αγάπη τους στα 8 χρόνια της ύπαρξης του, εγκαινιάζει την προεκλογική του εκστρατεία.. 

Σε μια δύσκολη περίοδο για  την χώρα μας ,σε μια δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους κάθε ηλικίας , σε μια δύσκολη περίοδο για μισθωτούς – εμπόρους και  χαμηλοσυνταξιούχους  το Κόμμα Νέων αποφασίζει να δώσει τον ύστατο αγώνα απέναντι στην διαφθορά και την μιζέρια ,στον εξευτελισμό της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της οικονομικής μας κατάρρευσης. 

Ο αγώνας μας είναι δύσκολος ,γιατί ο εχθρός δεν είναι κάποιος εξωτερικός παράγοντας αλλά ο ίδιος μας ο εαυτός .Όσο και αν ακούγεται παράξενο στις ερχόμενες εκλογές θα κλιθούμε να πολεμήσουμε με τους ίδιους μας τους εαυτούς .

Θα κλιθούμε να διαλέξουμε για πρώτη φορά ,ίσως, στην ιστορία μας εάν θέλουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του δικομματισμού που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε ,και επιτρέψαμε να μας  φέρουν στην ανεξέλεγκτη δίνη της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας μας . 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες , ας μην γελιόμαστε , όλοι μας γνωρίζουμε ότι την χώρα μας σε αυτήν την κατάσταση δεν την έφερε κανένα μνημόνιο και κανένα ΔΝΤ .

Όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι πίσω από τις λέξεις αυτές ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ κρύβουμε τα δικά μας λάθη και παραλήψεις όλων αυτών των δεκαετιών που πέρασαν . 

Ο πραγματικός εχθρός  είναι το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα και τα στελέχη του ,που εν γνώση μας εμείς οι ίδιοι καλλιεργήσαμε και αναπτύξαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην χώρα μας . 

Ένα πολιτικό σύστημα που για χάρη των ρουσφετιών και του εύκολου χρήματος μεταλλάχτηκε σε γάγγραινα και κατέφαγε την σάρκα μας , τις περιουσίες μας ,τους μισθούς μας ,τις συντάξεις μας , τα κοινοτικά κονδύλια στήριξης και ανάπτυξης ,την εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία . 

Όλοι μας πλέον , μικροί και μεγάλοι , νέοι και γέροι , άντρες και γυναίκες έχουμε αντιληφθεί την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε .Γι αυτό και δημιουργούμε ομάδες και αντιδρούμε .Άλλοτε ως αγανακτισμένοι ,άλλοτε με γιαούρτια ,άλλοτε με πρωτοβουλίες τύπου δεν πληρώνω ,άλλοτε ως υποστηρικτές αγοράς προϊόντων από τους παραγωγούς και οχι από μεσάζοντες . 

Σε λιγότερο από ένα μήνα ,θα κλιθούμε να εκλέξουμε τους νέους αντιπροσώπους μας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τους αντιπροσώπους ,οι οποίοι, θα κλιθούν να εργαστούν για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν επιθετικές κινήσεις των δανειστών μας , επιθέσεις ως προς την εξωτερική μας πολιτική ,επιθέσεις για την κατάργηση και των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων όσα από τα οποία ,προς το παρόν ,έχουμε διατηρήσει. 

Θα πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα συνεχίσουμε να διατηρούμε στις θέσεις τους όλες εκείνες τις δυνάμεις που μας έφεραν ως εδώ ή επιτέλους θα πάρουμε το ρίσκο και θα αλλάξουμε άρδην το πολιτικό σκηνικό μέσα στο ναό της δημοκρατίας την ελληνική βουλή . 

Στις δύσκολες αυτές αποφάσεις , όλοι εμείς στο Κόμμα Νέων ,θεωρούμε πως μερίδιο πρέπει να έχει η κυρίαρχη δύναμη του δημοκρατικού πολιτεύματος , ο ΛΑΟΣ. 

Γι αυτό και καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις να συμπορευτούν μαζί μας , σε μια πανστρατιά από απλούς πολίτες όλων των ηλικιών ,οι οποίοι θα φέρουμε την Άνοιξη και την Ανάσταση μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα εργαστούμε για το κοινό καλό, για το εμείς και όχι για το εγώ! 

ΚΑΛΟΥΜΕ , ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΑΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ,ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ , ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΟΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ  ,ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ !

Στείλτε το βιογραφικό σας συνοδευόμενο από φωτογραφία στην ηλ. διεύθυνση  kommaneon@gmail.com ή τηλεφωνώντας στα 6946508219 και 6938013014. 

                                                       Σας περιμένουμε!

                                                     http://www.Kommaneon.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.