Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ενώ οι δικοί μας έχουν μόνη έννοια πώς να πολεμούν τον ελληνικό λαό!


Μετά την τουρκική φρεγάτα που χθες χάραξε πορεία σε ελληνικά χωρικά ύδατα και πέρασε ανοιχτά από την Κύθνο, την Κέα κα το Κάβο Ντόρο σκυτάλη πήρε σήμερα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου το Πίρι Ρέϊς.

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος πλέει ανοιχτά της Αμοργού. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που το Πίρι Ρέϊς κάνει την εμφάνισή του στο Αιγαίο. Την περασμένη Τετάρτη έπλεε ανοιχτά της Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onalert.gr, αμέσως μετά από την κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φθάνοντας στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων,στάθηκε λίγο παραπάνω στον Α/ΓΕΝ ναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη,τον οποίο ρώτησε για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο,με το Πίρι Ρέϊς και τη φρεγάτα στην Εύβοια.

Ο Α/ΓΕΝ τον διαβεβαίωσε ότι όλες οι κινήσεις των Τούρκων παρακολουθούνται στενά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. «Δεν ανησυχώ», είπε ο Κ.Παπούλιας ,προσθέτοντας ένα «αλλά» με νόημα,που προφανώς αφορούσε στην απρόβλεπτη στάση που μπορεί να κρατήσει η Τουρκία σε θέματα που έχουν να κάνουν με το Αιγαίο.

real.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.