Ο λόγος του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!


Τον άκουσα πρώτη και δεύτερη φορά, πάλι και ξανά… Έφαγα μπόλικη σκορδιαλιά να ξορκίσω το κακό και πάλι… τίποτα όμως δεν καταλαβαίνω! Ο Σαμαράς στην Ισπανία, άφησε στο πόδι του τον Καμμένο, ο Παπανδρέου στην Τουρκία (που αλλού;) άφησε στο πόδι του τον Φώτη και την αριστερά. Ο Μπαμπινιώτης εχθές και σήμερα … Η Αθήνα, η πόλη μου, η γενέτηρα μου σιδερόφρακτη κι εγώ αλλού διότι δεν αντέχω να τη βλέπω έτσι! Μέρα χαράς έγραφα χθες και θλίψης λέω σήμερα… η χαρμολύπη (για όποιον καταλαβαίνει σύνθετες έννοιες) που συντροφεύει τον ελληνισμό!
Καλημέρα σας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν είπε Χρόνια Πολλά. Κακή, ψυχρή και ανάποδη μέρα ξημέρωσε σήμερα απαντώ. Ο ελληνικός λαός με σύμπνοια και ομόνοια, με απόφαση και θάρρος αποφάσισαν ν’ αποτινάξουν τον Οθωμανικό ζυγό… Τους Τούρκους κύριε Παπούλια, τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Μην το γυροφέρνετε, η Οθωμανική Τουρκική Αυτοκρατορία πήρε τη θέση της Βυζαντινής Ελληνικής Αυτοκρατορίας, οι Τούρκοι λιάνισαν τους Έλληνες. Από τους Δυτικούς (Φράγκους- Γερμανούς, Βισιγότθους -Γερμανούς, κλπ. και τους αμφιλεγόμενους Πάπες) και την ένωση με αυτούς διαλέξαμε το λιγότερο κακό, κακό κι αυτό! Διαλέξαμε τους μη Χριστιανούς για να μην ενωθούμε με τους Χριστιανούς που φαίνονται αλλά δεν είναι, αυτός είναι ο λόγος του σχίσματος! Και ποιοι είναι εκείνοι που αποφάσισαν; Τι έχετε στο μυαλό σας και ξέφυγε στη γλώσσα σας; Και είναι σήμερα η μέρα, η στιγμή, όπως λέτε να θυμιθούμε εκείνους τους Φιλέλληνες; Τι λόγια είναι αυτά και από ποιο στόμα εκστομούνται; Να σας πω εγώ, ο κανένας, η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού δεν έχει ανάγκη αποκατάστασης, ούτε βοήθειας, ούτε φιλελλήνων, που τους ευχαριστούμε! Αυτές τις ευρωπαϊκές συμπεριφορές, όπως λέτε, εσείς τις επιτρέψατε, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, η Κυβέρνησης, τα Κόμματα της Βουλής, οι Βουλευτές και ο όποιος Πρωθυπουργός της χώρας, που είναι και δική μου. Σέβομαι την ηλικία σας, σεβαστείτε και εσείς την υπόσταση μου ως Έλληνα πολίτη! Αυτή η χώρα με γέννησε και με μεγάλωσε, έμαθα ιστορία, σπούδασα ιστορία και εμένα η χώρα μου, η Ελλάδα, δεν με πληγώνει διότι προσπαθώ να  την καταλάβω, για κακή τύχη των πολιτικών…. Και επειδή καταλαβαίνω, όλο και περισσότερα, και επειδή σέβομαι, διότι η Ελλάδα μ’ έμαθε να σέβομαι, τους άλλους, τους μεγαλύτερους και τον εαυτό μου, σας παρακαλώ αποσυρθείτε μ΄ όλη την “Κυβέρνηση και τους Βουλευτές”. Φτάνουν οι προσβολές και τα ύπουλα ψεύδη, φτάνει να πικραίνετε τους γονείς μας, φτάνει ο εξευτελισμός της Αθήνας και κάθε σπιθαμής της ελληνικής γης και του ανθρωπισμού! Αποδεχθείτε ότι ο αγώνας που δίνει σήμερα ο Ελληνικός λαός δίνεται πρώτιστα για να φύγει το υπάρχων πολιτικό σύστημα, οι πολιτικοί, οι πολιτεύομενοι και όσα απεργάζονται και όλοι όσοι σχετίζονται με αυτό, δηλαδή όλοι όσοι επέτρεψαν αυτές τις ευρωπαϊκές συμπεριφορές προς την Ελλάδα. Δίνεται εναντίον των πολιτικών επιλογών και των θέσεων συνολικά και των “πολιτικών” που τις εκτελούν και όσων τις εκμεταλλεύονται για να κερδίσουν ευρώ!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.