Ο Γ.Α.Π. φτιάχνει Πνευματικό ίδρυμα και ζητάει 1.648.497.9 ευρώ από το κράτος


 Ο Παπανδρέου πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι θέλει να δημιουργήσει σχολή για πολιτικούς. Μέχρι να φτιάξει τη σχολή αποφάσισε να δημιουργήσει πνευματικό Ιδρυμα  το οποίο θα ονομάζεται “Πνευματικό Ίδρυμα Γεώργιος Παπανδρέου: «Ψηφιακές υπηρεσίες παιδείας – πολιτισμού» Ελληνικής Ιστορίας”
    Κατέθεσε αίτηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης   για δημόσια δαπάνη 1.648.497.9 ευρώ, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. 154.940/ΨΣ5206-Α2 / 18-10-2011 Πρόσκλησης “Πρόσκληση Πολιτισμού”.

Απορρίφθηκε η αίτηση χρηματοδότησης του Πνευματικού Ιδρύματος Γεώργιος Παπανδρέου από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο στάδιο ελέγχου της πληρότητας των στοιχείων της αίτησης χρηματοδότησης διότι, όπως……

αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, δεν προσκομίζεται υπογεγραμμένο Πλαίσιο Συνεργασίας με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), σύμφωνα με το πρότυπο που επισυνάπτεται στην πρόσκληση, για την απόθεση του ψηφιοποιημένου υλικού της προτεινόμενης πράξης.

Η προσκομισθείσα Προγραμματική Συμφωνία με την ΚτΠ Α.Ε. είναι υπογεγραμμένη από τον Ιούνιο του 2009, το δε αντικείμενό της αφορά σε άλλη πρόταση του δικαιούχου που είχε υποβληθεί στα πλαίσια της Πρόσκλησης 04_2.1 για λογαριασμό του φορέα Πρότασης. Επίσης αναφέρεται ότι δεν προσκομίζεται απόφαση ή άλλη διοικητική πράξη αρμόδιου συλλογικού οργάνου του Ιδρύματος για την υποβολή της πρότασης, σύμφωνα με τα νομιμοποιητικά έγγραφα του. 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο Γ.Α.Π. φτιάχνει Πνευματικό ίδρυμα και ζητάει 1.648.497.9 ευρώ από το κράτος

  1. Ὁ/ἡ ΑΝΔΡΕΑΣ γράφει:

    Ο ανευ πνευματος θελει να κατασκευασει Πνευματικο ιδρυμα. Τι θα στεγασει μεσα;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.