Το σύστημα ΔΙΑΣ χρεώνει χωρίς να δίνει λεφτά


Κομφούζιο επικράτησε από το πρωί σε αρκετά ΑΤΜ τραπεζικών υποκαταστημάτων, με τις αναλήψεις μετρητών. Έκπληκτοι καταναλωτές διαπίστωσαν ότι όταν επιχειρούσαν να σηκώσουν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μέσω του συστήματος διατραπεζικών συναλλαγών (ΔΙΑΣ), όχι μόνο δεν έπαιρναν χρήματα αλλά χρεώνονταν κανονικά ωσάν να είχαν κάνει ανάληψη.

Μάλιστα αρκετοί καταναλωτές που επιχείρησαν δύο και τρεις φορές να σηκώσουν χρήματα έλαβαν και μηνύματα ότι έχουν υπερβεί το πιστωτικό τους όριο, με αποτέλεσμα να φύγουν με άδεια χέρια, αλλά χρεωμένοι.
Το http://www.koutipandoras.gr επικοινώνησε με την αρμόδια αρχή της ΔΙΑΣ προκειμένου να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες των καταναλωτών. Η εκπρόσωπος της ΔΙΑΣ κ. Βασιλική Κλαουδάτου, επιβεβαίωσε την ύπαρξη τεχνικού προβλήματος και διαβεβαίωσε ότι όλες οι επιβαρύνσεις που υπήρξαν θα αποκατασταθούν εις το ακέραιο.
«Υπήρξε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα το οποίο αποκαταστάθηκε, γι αυτό και δημιουργήθηκαν αυτά τα προβλήματα. Σε ότι αφορά τις χρεώσεις, θα αποκατασταθούν πλήρως» υπογραμμίζει η κ. Κλαουδάτου στο http://www.koutipandoras.gr. 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.