ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Να αποσυνδέσουμε την αυτοκτονία απο την οικονομική συγκυρία!


20120404-115516.jpgΚαι συνέχισε λέγοντας ότι κανείς δεν ξέρει πως κάθε οικογένεια φτάνει σε κατάσταση ανέχειας.
Δηλαδή ο Μπεγλίτης δεν συνδέει την μάστιγα που λέγεται αυτοκτονίες καλών και φιλότιμων ανθρώπων με τις δικές τους πολιτικές. Καταλάβατε τώρα γιατί κρύβουν τα στοιχεία; Γιατί έκαναν τόσον καιρό να απαντήσουν στην ερώτηση Παυλόπουλου;
Εσείς συμφωνείτε με τον κύριο Μπεγλίτη που προφανώς θέλει να χρεώσει τους χιλίαδες αυτόχειρες ως
αντικείμενο μελέτης της ψυχιατρικής επιστήμης;

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Να αποσυνδέσουμε την αυτοκτονία απο την οικονομική συγκυρία!

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Οκ….

  αλλά μπορούμε να την συνδυάσουμε με την δική σου προδοσία!!!!!!!!!!!!!!!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ D.Diaforos γράφει:

  «Ακραία στοιχεία σχεδιάζουν την εκμετάλλευση της αυτοκτονίας στο Ζάλογγο», ΣΚΑΙ TV

  Καλεσμένος στο ΣΚΑΙ ο μπέης Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας των γυναικών του Σουλίου στο Ζάλογγο, οι οποίες προκειμένου να μην υποστούν την αιχμαλωσία και άλλους εξευτελισμούς, αποφάσισαν να ριφθούν στον γκρεμό, χορεύοντας και ρίχνοντας προηγουμένως τα βρέφη που κρατούσαν στην αγκαλιά τους.
  Ο μπέης Μπεγλίτης δήλωσε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να είναι προσεκτικός˙ εγώ έχω να πω ότι αυτές οι γυναίκες ήταν πολύ γενναίες και ευαίσθητες. Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία τους με την κατάσταση του κόσμου στην οθωμανική αυτοκρατορία. Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έκαναν αυτές ή αν κάτι έκαναν τα παιδιά τους.”

  Ο μπέης Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο του ίδιου σταθμού αφού ξεκίνησε με αναφορές περί αφωνίας, περισυλλογής, προβληματισμού, κ.λπ., για το τραγικό συμβάν της αυτοκτονίας στο Ζάλογγο, προχώρησε σε ερμηνείες: «προφανώς οι καλές νοικοκυρές, για όσα χρόνια κάθονται στα αβγά τους δεν θα αναγκαστούν να ψάχνουν στα σκουπίδια»!
  Δεν έφτανε όμως αυτή η αναφορά, καθώς ο εκλεγόμενος μπέης της Κοζάνης κ. Κουκουλόπουλος βρήκε ως κατάλληλη την περίσταση για να αφήσει αιχμές ακόμη και για τις εκλιπούσες, για τις κρατικές δαπάνες: «Εάν οι ίδιες γυναίκες είχαν άλλη προσέγγιση, θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια».

  Θυμίζουμε ότι ο μέγας μπέης Βενιζέλος δήλωσε:
  «Το γεγονός είναι τόσο συγκλονιστικό που καθιστά οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο παράταιρο και φτηνό. Ας στοχαστούμε γύρω από την κατάσταση της αυτοκρατορίας και της κοινωνίας μας με όρους εθνικής αλληλεγγύης και συνοχής»,
  ενώ μερικές ώρες αργότερα συμπλήρωσε:
  «Η αυτοκτονία των Σουλιωτισσών στο Ζάλογγο προκάλεσε παράταιρα και φθηνά σχόλια γιατί κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι όλα τα πράγματα δεν είναι ίδια και γιατί κάποιοι δεν διακατέχονται από τον ίδιο βαθμό ευαισθησίας»

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.