Ευρωπαίος Επίτροπος: Καλή επιτυχία στην ανακοπή της ανόδου της Χρυσής Αυγής! Αλλά μετά αφήστε τους ξένους ήσυχους!


Μπορεί οι ντόπιοι παλαιοπολιτικάντηδες και τα ΜΜΕ των στηριγμάτων της αμαρτωλής μεταπολιτευτικής εξουσίας, να εξηγούν τις ξαφνικές επιχειρήσεις-σκούπα κατά των λαθρό (που είναι στην πραγματικότητα επιχειρήσεις ανάσχεσης της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής…), με το σαχλό επιχείρημα «θα μας διώξουν από τη Σέγκεν», αλλά οι ξένοι προστάτες τους, τους διαψεύδουν και αναφέρουν ευθέως την ξεκάθαρη πολιτική σκοπιμότητα που υπάρχει, ευχόμενοι μάλιστα και… καλή επιτυχία στην… ανάσχεση.

Έτσι, λοιπόν, σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης», Τόμας Χάμαρμπεργκ, τονίζει τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται σεβαστή η αξιοπρέπεια των ξένων στην Ελλάδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα. Πρέπει να περιορίσετε στο ελάχιστο την χρήση κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών».

Συμβουλεύει (για την ακρίβεια, διατάσσει) δε τους παλαιοπολιτικάντηδες της χώρας…

 

«Να αντισταθούν με μεγαλύτερη σαφήνεια κατά αυτής της τάσης (σ.σ. εννοεί τα «εξτρεμιστικά» κινήματα) αντί να κάνουν συμβιβασμούς και να μιμούνται τα επιχειρήματα των ακραίων εναντίον των μεταναστών, των ρομά, των μειονοτήτων. Ο εθνικισμός ανήκει στην ιστορία και δεν έχει καμία θέση στο σήμερα».

Κι αφού η θητεία του λήγει στο τέλος της εβδομάδας, κάνει και τις (πολύ ζουμερές) … ευχές του μέσω του Βήματος: Εύχεται στον επίτροπο που θα τον διαδεχθεί, στον Λετονό Νιλς Μούιζνιεκς, να κατορθώσει να πετύχει την εφαρμογή των συμφωνηθέντων στην Ελλάδα και, να κατορθώσει να ανακόψει την άνοδο που έχουν οι εξτρεμιστικές ομάδες.

Τι θέλει να πει με όλα αυτά ο ευρωπαίος επίτροπος; Τα εξής, σε ελεύθερη… μετάφραση: «Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχετε πρόβλημα με το… “φασιστικό κόμμα” που ανεβαίνει αλματωδώς. Κάντε ότι είναι να κάνετε με τους ξένους μέχρι τις εκλογές, για να του ανακόψετε την άνοδο, αλλά μετά τις εκλογές όλα να ξαναγίνουν όπως πριν!

udemand

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.