ΟΧΙ στο κρεματόριο των δολοφόνων!…


Το τσίρκο των προδοτών του πολιτικού υπόκοσμου ατίμασε, με την αποπομπή του λαού και την παράλληλη καγκελόφραχτη δική του αποκρουστική παρουσία, την 25η Μαρτίου.

Και απομένει να ιδούμε, αν θα επαναλάβει την ασέβειά του και απέναντι στην Έξοδο του Μεσολογγίου.

Πάντως, ανεξαρτήτως της στάσης τους, τόσο η 25η Μαρτίου, όσο και η Έξοδος βρίσκονται πολύ ψηλά, για να τις μολύνουν οι δοσίλογοι με τις οποιεσδήποτε επαίσχυντες επιλογές τους.

Και παραμένουν, πάντοτε, γεγονότα ύψιστου παραδειγματισμού για όλες τις γενιές των Ελλήνων.
Ιδιαίτερα μάλιστα, καθώς το ηθικό και εθνικό απαύγασμά τους έχει συνταιριαστεί με την μεγαλειώδη πνευματική δημιουργία του Διονύσιου Σολομού:

Με τον «Ύμνο στην Ελευθερία» η 25η Μαρτίου και τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» η Έξοδος.

Η Έξοδος με τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους», που έρχονται να ταιριάξουν και με τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα:

Καθώς η Ελλάδα θυμίζει «αλωνάκι» και το «φτωχό καλυβάκι», με το οποίο ο Σολομός παρομοιάζει το πολιορκημένο Μεσολόγγι…

Κι εκείνο το «Αραπιάς άτι, Γάλλου νους, βόλι Τουρκιάς, τοπ’ Άγγλου», που θυμίζει την τωρινή συγχορδία των εχθρών της Ελλάδας: Γερμανών, Γάλλων, Αμερικανών, Εβραίων και λοιπών μαφιόζων. Που έπλεξαν και πλέκουν το δίχτυ της πολύμορφης ασφυξίας ολοτρίγυρα μας.

Όπου η διεθνής των τοκογλύφων και η ντόπια των εφιαλτών τρόικα θυμίζουν τον Ιμπραήμ και τον Κιουταχή!
Που, προ πολλού, προσχεδίασαν και με υπέρμετρο ζήλο πάνω από δυόμισι χρόνια πραγματοποιούν, όχι μόνο την πολιορκία, αλλά και τη δολοφονία της πατρίδας μας και του λαού της!

Ακόμη και η «περιπαίχτρα η σάλπιγγα» του χορτάτου Αράπη θυμίζει τον τωρινό διασυρμό και την τρομοκρατία, σε βάρος μας, εκ μέρους των εβραιοκίνητων ντόπιων και διεθνών Μ Μ Εξαπατήσεως και εξαχρειώσεως:

Την οποία ακομπανιάρει, όπως φαίνεται, και η λεγόμενη ελληνική Δικαιοσύνη. Η οποία αθωώνει τον οχετό των ύβρεων κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων! Και λιβανίζει, έτσι το θράσος και την «ύβρη» των μεγαλύτερων κακούργων της νεότερης ιστορίας σε βάρος της ανθρωπότητας.

Αυτές και πάμπολλες άλλες αναλογίες και παραλληλισμούς θα μπορούσε κάποιος να βρει ανάμεσα στους τότε και στους τωρινούς «Ελεύθερους Πολιορκημένους».

Σε κάθε όμως περίπτωση μας μένει η πικρή γεύση ότι τότε προδότες δεν ήταν, τουλάχιστο, επίσημοι. Κι αν υπήρχαν, ήταν κρυφές και επονείδιστες εξαιρέσεις. Ενώ σήμερα, αλίμονο, τα αποβράσματα τα κοινωνίας, η αφρόκρεμα της πολιτικής αλητείας βρίσκονται στην εξουσία.

Οι οποίοι, αφού εξαπάτησαν το λαό, με τον πιο άνανδρο τρόπο, έχουν επιβάλει με όλα τα δόλια και ανέντιμα μέσα το δολοφονικό-για την Ελλάδα και τους Έλληνες- κρεματόριό τους.

Και το πλέον χείριστο: Ότι ένα σημαντικό μέρος του λαού, πέρα από κάθε συνείδηση, όπως λένε οι αμφιβόλου πάντοτε αξιοπιστίας δημοσκοπήσεις, ακολουθούν τους δολοφόνους αυτούς…

Και για μια ακόμη φορά προβάλλει η οδυνηρή απορία:

Σίγουρα οι δολοφόνοι δεν έχουν ούτε ντροπή ούτε συνείδηση. Αλλά εκείνοι, τουλάχιστο, που, με ελαφρά συνείδηση, τους ακολουθούν, δεν έχουν ίχνος φιλότιμου!

Δεν ντρέπονται την ιστορία μας! Δεν ντρέπονται τους αγώνες των προγόνων για τη σωτηρία και την ελευθερία της πατρίδας!

Δε ντρέπονται τους Μεσολογγίτες, που έφαγαν γάτες και ποντίκια, για να μην υποκύψουν στη σκλαβιά και τον εξανδραποδισμό; Και έφτασαν σε τέτοιο σημείο αυτοθυσίας, ώστε να επιχειρήσουν την θρυλική Έξοδο. Για να πεθάνουν ή να ζήσουν ελεύθεροι!…

Είναι δυνατόν ύστερα από τέτοιο ρεσιτάλ πολιτικής αλητείας να επιμένουν να σύρονται πίσω απ’ το ληστρικό και διεφθαρμένο αυτό σκυλολόι;

Δεν κατανοούν ότι είναι εξίσου προδότες με κείνους. Και πως οι άθλιες δικαιολογίες, που βρίσκουν και εφευρίσκουν, τους καθιστούν ολοένα και περισσότερο ευτελείς και γελοίους!

Η μόνη διέξοδος γι’ αυτούς και για όλους μας είναι ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Μεσολογγιτών.

Να εγκαταλείψουμε το κρεματόριο των δολοφόνων. Και να μην κοιτάξουμε πίσω μας. Όπως ο Λωτ, όταν εγκατέλειπε τα Σόδομα και τα Γόμορρα.

Η φωνή εκείνη, που κάλεσε το λαό της Εξόδου να γυρίσει πίσω ήταν ιδιαίτερα καταστροφική. Γιατί οδήγησε, όσους γύρισαν πίσω, στο θάνατο και τον εξανδραποδισμό.

Το ίδιο καταστροφικές είναι και οι προδοτικές φωνές, που μας καλούν-με τη μία ή την άλλη πρόφαση- να γυρίσουμε πίσω στα κόμματα του δοσιλογισμού και της διαφθοράς!…

Ως πότε θα αυτοκτονούμε για χάρη τους! Καιρός να εφαρμόσουμε το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος. Και να πραγματοποιήσουμε την με κάθε μέσο ανατροπή τους.

Μακριά, λοιπόν, απ’ την προδοσία και την ατίμωση!

Ανήκουμε στη γενιά των Μαραθωνομάχων και των Σαλαμινομάχων. Στη Γενιά των Μεσολογγιτών, των υπερασπιστών της Αλαμάνας και του Μανιακιού, του ’40 και της Εθνικής αντίστασης!

Και σε καμιά περίπτωση στη γενιά των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων.

Κατ’ εικόνα και ομοίωση του αρχαίου, αλλά και των τωρινών εφιαλτών!…

παπα-Ηλίας

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.