Νοικιασμένες εκλογές


Και εκεί που ήμουν έτοιμος να πεισθώ ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Μαΐου έρχεται ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης να μου ανατρέψει την πεποίθηση.

Θα τις επιβάλλουμε, είπε, τις εκλογές. Και επειδή όλοι ξέρουμε ότι ο λόγος του Αντωνάκη είναι συμβόλαιο ας τις ξεχάσουμε τις εκλογές.

Εξάλλου δεν ολοκληρώθηκε η χρεοκοπία της χώρας, που για λόγους αισθητικής το είπαμε PSI.

Μένουν κάτι ομόλογα ακόμα, με αγγλικό δίκαιο, που δεν έχουν δεχθεί το κούρεμα. Χιλιάδες φωτογραφίες με όλους τους τύπους κουρεμάτων τους έδειξε ο Μπένι αλλά αυτοί αρνούνται να χάσουν την μαλλούρα τους.

Οπότε, αφού ακόμα εκκρεμεί η διαδικασία δεν μπορούν να γίνουν εκλογές. Άσε που στις 25 του Μαΐου λήγει ένα ομόλογο το οποίο θα ενεργοποιήσει για άλλη μια φορά τα ασφάλιστρα κινδύνου.

Δεν είναι σωστό και πρέπον να μας λένε πάλι χρεοκοπημένους και εμείς να μην είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε κυβέρνηση.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε ότι, ένα χρόνο πριν η αναδιάρθρωση του χρέους ήταν κάτι κακό για την χώρα, η επιλεκτική χρεοκοπία ήταν η απόλυτη καταστροφή, και μόλις λίγους μήνες πριν, η χώρα θα έχανε το στοίχημα της σωτηρίας αν ενεργοποιούνταν τα cds.

Έγιναν όλα. Τώρα μας λένε ότι η ζωή εκτός ευρώ θα είναι σαν την κόλαση του Δάντη. Ενώ εντός του ευρώ θα είναι σαν την κόλαση την ορίτζιναλ.

Ο αχυράνθρωπος των τραπεζών που παριστάνει τον πρωθυπουργό είπε ότι θα χρειαστούμε και τρίτο πακέτο καταστροφής. Με ένα τρίτο μνημόνιο.

Αλλά, αν όλα πάνε καλά, δηλαδή

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-Ευχαριστώ  για την υποδοχή του μηνύματος. Αυτό το μήνυμα κατά τον νόμο είναι ηλίθιο όπως και οσυντάκτης του. Το μήνυμα είναι προσωρινό η ενόχληση παντοτινή. Τι είναι η ζωή; Μια φούσκα είναι και ένα ανεπιθύμητο μήνυμα. Μπορεί παρόλα αυτά να μην γουστάρετε να σας ζαλίζω, αν και έχετε συνηθίσει… τόσα χρόνια σας έχουν ζαλίσει οι πολιτικοί, σε εμένα θα κολλήσετε;

Κολλήσατε; Στείλτε μου ένα Email και εγω θα φροντίσω να λαμβάνετε τα διπλά μηνύματα, ουπς! να ΜΗΝλαμβάνετε μηνύματα.

Όπως και να έχει τα ΜΜΕ σας ευχαριστούν και σας εύχονται καλό επόμενο αιώνα (ο τωρινός αιώνας έχει ήδη ξεπουληθεί στην τρόικα)

Φιλικά,
Μικρός Φωκίων

http://mikrosfokion.blogspot.com/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.