Με τέτοια ποσοστά, ούτε λεωφορείο δεν γεμίζουν!!!


Με βάση νέα δημοσκόπηση της GPO, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ξεπερνούν το 33%.. Ποσοστό που και με συνεργασία, δεν φτιάχνουν κυβέρνηση! Δράμα η κατάσταση…

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 18,2% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,2%, ενώ υψηλό είναι το….

ποσοστό των αναποφάσιστων, καθώς διαμορφώνεται στο 19,2%. Από τα υπόλοιπα κόμματα, 8% συγκεντρώνει το ΚΚΕ, 7% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, 6,2% ο ΣΥΡΙΖΑ, 5,9% η Δημοκρατική Αριστερά, 4% ο ΛΑΟΣ, ενώ 3,1% συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή, 2,5% η Δημοκρατική Συμμαχία και 1,5% οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;», μπροστά βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με 24,2%, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 23,8%. Το 50,4% απάντησε ότι δεν θεωρεί καταλληλότερο κανέναν από τους δύο.

Στην ερώτηση «πόσο σας ενδιαφέρουν οι βουλευτικές εκλογές;», το 53,2% απάντησε Πολύ/Αρκετά, το 46,4% καθόλου και το 0,4% Δεν ξέρω, δεν απαντώ.

Στην ερώτηση «θα πάτε να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;», το 84,9% απάντησε Σίγουρα/Μάλλον Ναι, το 13% Σίγουρα/Μάλλον όχι και το 2,1% Δεν ξέρω, Δεν απαντώ.

Στην ερώτηση «με τι κριτήριο θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές», το 29,5% απάντησε «για να ενισχύσω το κόμμα που έχει την καλύτερη πρόταση για το αύριο», το 41,9% για να τιμωρήσει όποιον έχει ευθύνη, το 21,7% για να συμβάλει ώστε να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές, ενώ το 6,9% απάντησε Δεν ξέρω, Δεν απαντώ».

Στην ερώτηση με βάση ποιο κυρίως πρόβλημα θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε, το 67,6% απαντά την οικονομία, το 43,6% την ανεργία και το 18,2% τη διαφθορά, ενώ ψηλά βρίσκεται και η εγκληματικότητα. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό δείγμα 1.200 ατόμων.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Με τέτοια ποσοστά, ούτε λεωφορείο δεν γεμίζουν!!!

  1. Ὁ/ἡ Ζηδρος γράφει:

    Τά κόμματα αυτά δέν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης καί πρέπει νά καταδικαστούν σέ διάλυση γιά τό
    κακό πού έχουν κάνει στόν τόπο καί οί υπεύθυνοι νά τιμωρηθούν παραδειγματικά.
    Ό τζέφρυ απολαμβάνει διακοπές στήν Αγγλία ενώ έπρεπε νά έχει καταδικαστεί γιά εσχάτη προδοσία.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.