Ιστορίες για … αγρίους!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Φαντάζομαι αρκετοί από εσάς παρακολούθησαν την διαδικτυακή συνέντευξη του κ. Βενιζέλου στον κ. Χατζηνικολάου αλλά και στους 40 συμπολίτες μας που ζωντανά εξέφραζαν τα παράπονα τους και υπέβαλαν τα ερωτήματα τους.
Στην εν λόγω συνέντευξη η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου δεν ήταν να απαντήσει ευθέως στα ερωτήματα. Εντέχνως προσπάθησε για άλλη μία φορά να αποποιηθεί των μέχρι τώρα κομματικών και προσωπικών ευθυνών του αλλά και να μας τρομοκρατήσει για το μέλλον … αν δεν του κάνουμε την χάρη να του δώσουμε την πλειοψηφία για να μας … σώσει … !
Σε αυτή την συνέντευξη που δεν ήταν στημένη από τους αβανταδόρους δημοσιοκάφρους του συστήματος αλλά από τους δοκιμαζόμενους πολίτες οι οποίοι λέγοντας με απλά λόγια (χωρίς νούμερα και οικονομοτεχνικούς όρους) για τις δυσκολίες, την εξαθλίωση και την αβεβαιότητα που βιώνουμε όλοι μας κατάφεραν να ξεγυμνώσουν τον περιβόητο ρήτορα ο οποίος αμήχανα χρησιμοποίησε πολλές φορές την φράση «αφήστε με να σας πω την ιστορία»!
Ναι κ. Βενιζέλο τώρα είστε ειλικρινής … και εμμέσως πλην σαφώς μας λέτε ότι δεν λέτε την αλήθεια αλλά … “ιστορίες”… και μάλιστα … “ιστορίες για αγρίους”.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.