και… Βοτανικοί κήποι στα Ασκληπιεία Κω και Επιδαύρου…


Η ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών), πρόγραμμα της Γ.Γ. Νέας Γενιάς, Επιστημονική Υποστήριξη Αγροτών, καλούν για ενημερέρωση, οργάνωση και δημιουργία ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ κήπου γύρω από τον Αρχαιολογικό χώρο Επιδαύρου, στη λεγόμενη Α’ Αρχαιολογική ζώνη (απαγορεύεται οι οικοδόμηση).
Ένας Βοτανικός κήπος γύρω από ένα αρχαίο Ασκληπιείο απ’ όλες τις πλευρές ακούγεται εξαιρετική ιδέα! Πόσες, όμως, “εξαιρετικές” ιδέες έχει προωθήσει η Κυβέρνηση και τα Υπουργεία της κυρίως τα τελευταία δύο χρόνια;
Τώρα θέλουν η ονομασία Ασκληπιός να γίνει brandname και ο πολιτισμός προϊόν προς πώληση για να έχουν ένα καλό εισόδημα οι Αργολιδείς.
www.agroname.com/articles/581/asklipieios-botanikos-kipos-stin-epidauro
Οι Αργολιδείς… και οι Φαρμακοβιομηχανίες, αφού είναι σε ισχύ από τις 30 Απριλίου 2011 η Οδηγία της Ε.Ε. THMPD (Traditional Herb Medicinal Products) ή Directive 2004/24/eu η οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τη χρήση των θεραπευτικών φυτών. Φυσικά προς όφελος της Βιομηχανίας Φαρμάκων που είναι ένας επιχειραματικός κλάδος επενδύσεων ο οποίος επωφελείται από τη διατήρηση και εξάπλωση ασθενειών ώστε να διατηρεί ακμαία την αγορά δισεκατομμυρίων για τα προϊόντα του (π.χ. αγορά εμβολίων).
www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org
Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε μία συγκλονιστική ομιλία του Dr. Rath (κυτταρική ιατρική) για το θέμα www.staparaskinia.gr/2012/04/17.html

Ο Dr. Rath ανακάλυψε ότι η αποφάση σχετικά με την υγεία και την ασθένεια λαμβάνεται στο επίπεδο των κυττάρων και όχι των επί μέρους οργάνων του οργανισμού. Ενδημικές ασθένειες όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, το εγκεφαλικό επεισόδιο ή ο καρκίνος οφείλονται σε χρόνια έλλειψη βιταμινών σε εκατομμύρια κύτταρα του οργανισμού.
Δηλαδή οι Αργολιδείς, μάλλον στην άγνοια τους, βγάζοντας κάτι τις θα ενισχύουν τις Βιομηχανίες Φαρμάκων, τις Τράπεζες, τον Έλεγχο των Τροφίμων (κιβωτός Νώε) και την Εξουσία της Νέας Τάξης των Πραγμάτων!

Θα μπορούσαν να έχουν ένα πραγματικό εισόδημα αν ξεκινούσαν μόνοι τους, με ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς συγκεκριμένη επιχορήγηση και εξάρτηση από το Κράτος και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις Τράπεζες και τις Βιομηχανίες, πολεμώντας τον Έλεγχο των συνειδήσεων και όχι τροφοδοτώντας το Σύστημα της Νέας Τάξης!

Η γνώση της συλλογής των φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών και της χρήσης τους στην αρχαιότητα δεν ήταν απλή υπόθεση. Συνδέεται με την αστρονομία και ονομάστηκε Ιατρομαθηματικά (Ιατρική Αστρολογία)!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.