Δείτε τι δήλωνε ο Άκης πριν το 1996! Έτσι ρήμαξαν την Ελλάδα τα εκσυγχρονιστικά κτήνη!


Αυτά δήλωναν στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 1996 οι σημερινοί εκατομμυριούχοι!!

Οι… “πλούσιοι και φτωχοί” του πολιτικού μας κόσμου

4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1996
Ακης Τσοχατζόπουλος

Ο υπουργός εσωτερικών, δημόσιας διοίκησης και αποκέντρωσης κ. Α. Τσοχατζόπουλος, διαθέτει την επικαρπία κατά 50% κτήματος στην Εύβοια και το 50% διαμερίσματος στην Αθήνα. Είναι μέτοχος κατά 50% στις “Πανελλαδικές Εκδόσεις ΕΠΕ” που εκδίδουν την εφημερίδα “Εξόρμηση” ενώ έχει καταθέσεις και χρεώγραφα σε Τράπεζες ύψους 18 εκατομμυρίων περίπου, καθώς και ένα αυτοκίνητο.

Η σύζυγος του υπουργού έχει το υπόλοιπο 50% του διαμερίσματος της Αθήνας, 42 εκατομμύρια σε καταθέσεις και ομόλογα, καθώς και 100.000 γερμανικά μάρκα σε Τράπεζα της Γερμανίας, το 50% διαμερίσματος στα Μελίσια ενώ αγροτεμάχιο στην Κόρινθο
διαθέτουν τα δύο παιδιά του. Ο κ. Τσοχατζόπουλος δήλωσε εισόδημα από την βουλευτική του αποζημίωση 16,8 εκατομμύρια.

Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκκδικής καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.

Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε εισόδημα 18.788.190 δρχ.

Γιώργος Παπανδρέου

Ο υπουργός παιδείας έχει ποσοστό εξ αδιαιρέτου στο Κατρί 23.500.000 δρχ. σε χρεώγραφα και δήλωσε 20.000.000 ως εισόδημα από τη βουλευτή του αποζημίωση. Η σύζυγός του διαθέτει διαμέρισμα στην Πάτρα Ι.Χ. αυτοκίνητο 60 εκατ. δρχ. σε χρεώγραφα, 30 χιλιάδες δολλάρια συνολικά και 10.990.000 από εισοδήματα. Πούλησε την προηγούμενη χρονιά ένα διαμέρισμα στην Αθήνα και πήρε 11 εκατ. δρχ.

Θεόδωρος Πάγκαλος

Ο υπουργός εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλος διαθέτει οικόπεδο στο Σκορπιονέρι από τον συνεταιρισμό των βουλευτών, τεσσάρων αγροτεμαχίων στην Τζιά, ένα Ι.Χ. και δήλωσε συνολικό εισόδημα 13 εκατ. δρχ. από τη βουλευτική του αποζημίωση. Επίσης διαθέτει γραφείο 82 τ.μ. στην Αθήνα και ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι ενώ μέσα στο 1995 κληρονόνησε αγροτεμάχια στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα.

Η σύζυγός του διαθέτει αγροτεμάχιο 1800 τ.μ. στο Λαγονήσι από γονική παροχή με ημιτελή οικοδομή 1300 τ.μ. στην ίδια περιοχή.

hyper.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.