Ο δικομματισμός άρχισε να δίνει τα … ρέστα του!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο δικομματισμός άρχισε ήδη να δίνει τα “ρέστα” του και είναι βέβαιο ότι μέχρι την 6η Μαΐου θα ακούσουμε και θα δούμε … πράματα και θάματα!

Η φαιδρότητα πλέον παίρνει σάρκα και οστά από τα στελέχη και τους αρχηγούς των κομμάτων που μας έφεραν εδώ οι οποίοι ενώ συγκυβερνούν και συνυπέγραψαν το μνημόνιο τώρα προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια (θεωρώντας μας ηλίθιους) με δημόσιες λεκτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες στην ουσία δηλώνουν την συνέχιση (αν δεν τους στείλουμε στο αγύριστο με την ψήφο μας) της εξαθλίωσης μας και της υποταγής της χώρας στους Γερμαναράδες και στους τοκογλύφους της Ευρώπης!

Είδαμε όλοι την ημέρα της εξαγγελίας των εκλογών από τον “Γλυκούλη” πως πρόβαλαν το θέμα με τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου τον οποίο οι Βενιζέλος και Λοβέρδος το 2005 αθώωσαν στην γνωστή κολυμβήθρα του Σιλωάμ δηλ. τις περιβόητες εξεταστικές επιτροπές που έχουν στήσει στην Βουλή για να εξαγνίζουν τις κλεψιές και τις δολιότητες του αμαρτωλού συναφιού τους.

Για μένα είναι βέβαιο ότι όλο αυτό το σκηνικό της προφυλάκισης του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο με τον ίδιο ο οποίος δέχτηκε (για το καλό του κόμματος αλλά και του δικομματισμού) να παίξει πρόσκαιρα το ρόλο της “Ιφιγένειας” μπροστά στον κίνδυνο στις ερχόμενες εκλογές να ψηφιστούν και να επικρατήσουν αντιμνημονιακές δυνάμεις οι οποίες σίγουρα θα ψάξουν και εκτός από αυτόν θα ονοματίσουν (ήδη τους ξέρουν πολλοί) και άλλους τους οποίους ο Ελληνικός λαός θα απαιτήσει να τιμωρήσουν μια και τον κορόιδευαν και τον έκλεβαν τόσα χρόνια!

Έτσι λοιπόν τα πολιτικά “ξόανα” σκέφτηκαν για άλλη μία φορά να μας πουλήσουν το παραμύθι της κάθαρσης και μετά τις εκλογές (αν κερδίσουν οι δύο ξεπουλημένοι συνέταιροι) θα μας μιλήσουν για … παραγραφή των αδικημάτων του εν λόγω κυρίου και θα ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς … χειρότερα!

κ. Βενιζέλο (εμπνευστή των νόμων ασυλίας και παραγραφής) κ. Σαμαρά (που κάνατε την γνωστή κωλοτούμπα και από αντιμνημονιακός μας γίνατε μνημονιακός του “κερατά”) σας μάθαμε πια  … και καταλάβαμε το μέγεθος της πολιτικής ανευθυνότητας αλλά και του καιροσκοπισμού που κουβαλάτε και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει στις επερχόμενες εκλογές να σας δώσει το μάθημα που σας αξίζει και εν συνεχεία όσοι είστε ένοχοι και δεν προλάβετε να ξεκουμπιστείτε (για μέρη μακρινά και εξωτικά που έχετε τις off shore εταιρίες σας) να σας δικάσει και να σας στείλει να σαπίσετε στην φυλακή!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.