Γκρουέφσκι, έσο σώφρων!


γράφει ο αρισταρχος

Διαβάζω σήμερα στο defence.net πως με 7.000 υπογραφές Σκοπιανών έκαναν προσφυγή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την δημιουργία Σκοπιανής μειονότητας στην Ελλάδα. Τους απέρριψαν σχεδόν ασυζητητή και τους εξαπέστειλαν στα πιο αρμόδια δικαστήρια που είναι … στην Ελλάδα.

Κάποια στιγμή, παρά την έντονη απουσία εξωτερικής πολιτικής καθόσον όλοι νουθετούνται και εξειδικεύονται στο σύγχρονο σπορ των οικονομικών, πρέπει να γελάσουμε με την παραδοξότητα τέτοιων περίεργων αιτημάτων.

Εδώ κοντεύουμε τους ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες και σεις μου μιλάτε για μειονότητα 7.000 ανθρώπων; Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για την real politic.

Ρε Γκρουέφσκι σε θολά νερά ψαρεύεις αγόρι μου. Τι έπαθες; Από Βορρά δεν σε θέλουν. Από Ανατολή ψάχνουν ευκαιρία για να σου πάρουν την μισή επικράτεια, Από Δυσμάς περιμένουν μ’ανοιχτό το στόμα και κάτι δόντια νάααααααα!

Μόνο από Νότο είναι η διαφυγή σου και η ασφάλειά σου. Κι εσύ αντί να δώσεις γη και ύδωρ για αδελφοποίηση τους αντιπολεμάς και υπεξαιρείσαι την Ιστορία τους; Ή είσαι παιδί από παιδομάζωμα ή είσαι πολιτικός αριβίστας. Τελικά μάλλον παιδί για υιοθεσία είσαι.

Σύνελθε γιατί όλα οδεύουν σε πλήρη καταστροφή. Και την πρώτη ζημιά θα την πάθουν τα χρυσόψαρα σαν κι εσένα. Σταμάτα να μας αντιστρατεύεσαι και δείξε, έστω υποκριτικά για το δικό σου καλό, την λαχτάρα σου να γίνεις εσύ και ο συρφετός σου, Έλληνες.

Ποιος σας δέχεται δηλαδή, αλλά μια καλή προσπάθεια πάντα εκτιμάται.

Περνάει ο Νταλίκμαν με την νταλίκα του, παλικάρι 2.10μ, τα σύνορα με κατεύθυνση Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία κι εσείς με κάτι καλόπαιδα και καπέλα του ’40 τον προπηλακίζετε και του πουλάτε μαγκιά. Για come 100 μέτρα πιο νότια, και κάνε replay να δούμε την μαγκιά σου.

Υπό νορμάλ συνθήκες ούτε φράουλες στην Μανωλάδα δεν θα μαζεύατε.

Και μην ξεσαλεύεστε μ’ αυτά που συμβαίνουν εδώ. Πάντα ο Έλληνας σε τέτοιες περιπτώσεις ψάχνει που να ξεσπάσει. Ας μην είστε σεις αυτοί που θα δοκιμάσουν την τρέλα του Μαραθώνα, των Πλαταιών, των Θερμοπυλών, των Δερβενακίων του Αργυρόκαστρου, του Τεπελενίου.

Ήρεμα και μυαλωμένα  γιατί τα σπασμένα του Γιωργάκη, του Μπένη και του trainman θα τα πληρώσετε εσείς, και μάρτυς μου ο Θεός δεν θα σας αρέσει καθόλου, μα καθόλου.

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.