Ουστ…


thumb

Της Μιχαλούς

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις δίνουν και παίρνουν ενόψει των εκλογών. Οι αρχηγοί που συμμετείχαν  και υπέγραφαν το αλυσόδεμα της χώρας μας στους τροικανομερκοζί ξανατάζουν λαγούς με πετραχήλια… Έχουμε όμως πια χορτάσει από τα ψέματα τους. Η πραγματικότητα είναι ότι μετά την ανάδειξη κυβέρνησης η ζωής μας  θα συνεχίσει να είναι ζοφερή με μειώσεις μισθών και απολύσεις οι οποίες ως το τέλος του χρόνου στο Δημόσιο- θα φθάσουν τις  15.000 τον αριθμό και βλέπουμε,  ενώ προ των πυλών είναι οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα και οι αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα τιμολόγια ρεύματος και νερού!

Η νέα (εδώ γελάμε) κυβέρνηση σύμφωνα με αυτά που έχει προσυμφωνήσει θα υποχρεούται από τη νέα δανειακή σύμβαση να μειώσει τις δαπάνες του προϋπολογισμού κατά 5,5% του ΑΕΠ ή κατά 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ στα έτη 2013 και 2014, που σημαίνει λιγότερα κονδύλια για μισθούς και συντάξεις, λειτουργικές δαπάνες, επιχορηγήσεις ασφαλιστικών ταμείων, κοινωνικές δαπάνες, επιχορηγήσεις κ.λπ. κατά ποσό ύψους 5,75 δισεκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Και έχεις και τον Μπαρόζο να κράζει ότι το οικονομικό πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί για την Ελλάδα, είναι μονόδρομος!!!

Μανία που έχουν να μας σώζουν αυτοί οι άνθρωποι…Ρέ ουστ γενόσημα

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.