Ποιος λέει ότι οι “τεχνοκράτες” χτυπάνε μόνο μεγάλες προμήθειες για να σώσουν την “πατρίδα”;


Ο Σωτήρας “τεχνοκράτης” πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο συνάδελφος και φίλος του δικού μας “τεχνοκράτη” πρωθυπουργού Παπαδήμα, ο οποίος εμφανίστηκε ως “εκσυγχρονιστής” και διασώστης της ιταλικής οικονομίας με διακηρύξεις, παραμύθια περί περιορισμούς της δημόσιας σπατάλης και έχει αλλάξει τα φώτα στον ιταλικό λαό (με την ίδια συνταγή, τα ίδια μέτρα που εντελώς συμπτωματικά πήρε και παίρνει η συγκυβέρνηση Παπαδήμου), δεν περιορίζεται στις σημαντικές προμήθειες, όπως οι εξοπλισμοί με πολεμικά αεροσκάφη για να αντιμετωπίσει η Ιταλία μια πολεμική επίθεση εναντίον της (sic!).

Για να “εκσυγχρονίσει” τον κρατικό μηχανισμό, στον στόλο των 60.000 κρατικών αυτοκινήτων πρόσθεσε με…
 κυβερνητική απόφαση (όπως διαπιστώνει στην «ιταλική Διαύγεια» το περιοδικό “L’espresso”, ναι την ίδια μέθοδο -όπως και το opengov- που αντέγραψε και εμφάνισε ο γΑΠ και οι κηπουροί του στην Ελλάδα ως πρωτοποριακή καινοτομία) την απόφαση προμήθειας 400 αυτοκινήτων-μπερλίνων 1.600 κυβικών για τους αξιωματούχους (σαν εκείνο το παραμύθι του γΑΠ-Ραγκούση για τα εδώ κυβερνητικά οχήματα), κόστους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Τι είναι τα χαράτσια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η ανεργία, η ύφεση μπροστά σε 10 εκατομμύρια ευρώ για τους αξιωματούχους;

Κάποιοι θα μιλήσουν για λαϊκισμό…

Η αλήθεια είναι μία! Όλοι αυτοί οι Σωτηράκηδες, οι προβαλλόμενοι ως “τεχνοκράτες”, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο φερετζές των τραπεζιτών για να κάνουν τις μεγάλες μπάζες, αλλά οι αθεόφοβοι είναι και ψιλικατζήδες, δεν σταματούν ούτε στις μικρές μπάζες.

Δείτε την απόφαση στην «ιταλική Διαύγεια»: ΕΔΩ

εστάλη από sibilla-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.