Το σαρδόνιο χαμόγελο της Ρωσίδας, το ΓΙΑΤΙ και μια απορία…ΑΝ


του Στρατή Μαζίδη

Τι περίεργο πράγμα… Να πηγαίνεις για διασκέδαση και μη σκεπτόμενος με το κανονικό κεφάλι,  καταστρέφεις τη ζωή σου και ενδεχομένως και άλλων με τους οποίους ήρθες μετά σε επαφή. Τουλάχιστον 700 είναι αυτοί που αποτάνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και οι οποίοι αισθανόμενοι ασφαλείς με τη Ρωσίδα ιερόδουλη, δεν έλαβαν καμία προφύλαξη. Ήδη επτά από αυτούς έχουν μολυνθεί με το ιό τους AIDS και πλέον αρχίζει μια άλλη ζωή για αυτούς.

Κατέληξα σε τρία σύντομα συμπεράσματα:

> ο αγοραίος έρωτας έχει ρίσκα. Όσο κι αν η “Όλγα” (Τατιάνας Μπουχτογιάροβα)  γνώριζε ή όχι, τι ακριβώς έχει, το κακό θέλει δύο για να γίνει. Κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει αν πρώτα δεν το επιτρέψεις ο ίδιος. Σίγουρα η “Όλγα” βαμμένη και φτιασιδωμένη θα ήταν ένας πειρασμός, έστω και αγοραίος, για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Το τίμημα όμως ήταν πολύ βαρύ. Αλλά ποιος είπε ότι πάντα επιβιώνει ο πρωταγωνιστής της περιπέτειας;

> μου κάνει εντύπωση το σαρδόνιο χαμόγελό της στις φωτογραφίες. Σε αυτό το βρώμικο κόσμο που ζούμε, ένα νέο όμορφο κορίτσι βρίσκεται στα 21 του χρόνια να κάνει πιάτσα και να ανέχεται τον κάθε βρωμιάρη που σιχαίνεται να την αγκαλιάζει όταν συνομήλικες της έχουν διαφορετική τύχη. Στο σκληρό κόσμο της νύχτας λοιπόν κάποιος την κόλλησε και της κατέστρεψε την όποια ίσως μελλοντική ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Στο προφίλ της διακρίνει κανείς ένα ύφος ικανοποίησης ότι απέδωσε μια ασύμμετρη δικαιοσύνη. Ότι τιμώρησε την κοινωνία που πρώτα αυτή την αδίκησε. Για κάποιο όμως λόγο, έχω την αίσθηση ότι όταν κλείνει η πόρτα του κελιού η “Όλγα” θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Θα μου πει κανείς, τη λυπάσαι; Δεν είδες πόσο κακό έκανε; Ναι τη λυπάμαι. Κανείς δεν ξεπουλά το κορμί του έτσι εύκολα. Και θεωρώ πολύ εξευτελιστικό να πληρώνει κανείς, για να διασκεδάσει με κάποια κοπέλα, να επιβάλλει το αντριλίκι του σε ένα κορίτσι, που εξωτερικά γελάει και μέσα του ουρλιάζει. Όταν λοιπόν γλεντοκοπάς την ώρα που ο άλλος κλαίει αλλά εσύ δεν το βλέπεις, θα έρθει και η δίκαιη κατραπακιά. Κι η ‘Ολγα σαν το κορίτσι του Μάη, στην καρδιά της η αγάπη δε χωράει, όταν βιώνει τέτοιες καταστάσεις. Άλλωστε όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί.

> δεν έκανε τουλάχιστον πιάτσα μπροστά στη Βουλή; Άλλωστε οι αρχικοί υπαίτιοι της δυστυχίας της εκεί βρίσκονται.

freepen.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.