Την Κυριακή κρίνονται όλα…


Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

«Θα υπάρξουν συνέπειες εάν η νέα κυβέρνηση δεν σεβαστεί το μνημόνιο». Σόιμπλε

Την Κυριακή κρίνονται πολύ περισσότερα και σημαντικότερα από το ευρώ και τη συμμετοχή μας σε μια ταξική ένωση ανώτερων και κατώτερων λαών.
Την Κυριακή κρίνεται το αν είμαστε σε θέση να αντέξουμε στις εκβιαστικές πιέσεις των ξένων κατακτητών μας και των ντόπιων συνεργατών τους.

Την Κυριακή κρίνεται αν επιθυμούμε να κατευθύνουμε εμείς οι ίδιοι το πεπρωμένο του λαού μας ή δεν το επιθυμούμε.
Την Κυριακή κρίνεται αν επιθυμούμε σαν λαός να διατηρήσουμε την τιμή, την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια μας ή δεν το επιθυμούμε.
Την Κυριακή κρίνεται η καθαρή θέληση προς την δίχως όρους αυτουπευθυνότητα στο αν επιθυμούμε να δηλώσουμε την πίστη μας στο να παραμείνουμε ένας ισότιμος λαός δίπλα σε άλλους με έναν αξιοπρεπή τρόπο, ως ελεύθερες οντότητες, ή δεν το επιθυμούμε.
Την Κυριακή κρίνεται αν θέλουμε να διατηρήσουμε το μεγαλείο και το δικαίωμα να λέμε ότι είμαστε αληθινοί κληρονόμοι εκείνων που ύμνησαν όσο κανείς άλλος λαός την ελευθερία και την ανοχή προς τους άλλους, τους ξένους και τους διαφορετικούς.
Την Κυριακή οφείλουμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας και στους άλλους τη ρήση των προγόνων μας «όποιος αγαπά την καλοπέρασή του περισσότερο από την ελευθερία του, το μόνο που του αξίζει, είναι να είναι δούλος».
Την Κυριακή οφείλουμε να επιλέξουμε το μέλλον μας ως ένας υπερήφανος και αξιοπρεπής λαός, στέλνοντας στο σκουπιδότοπο της ιστορίας εκείνους που δίχως αιδώ κονιορτοποίησαν τη ζωή μας και ενεχυρίασαν το μέλλον των παιδιών μας σε αδίστακτους ξένους δυνάστες.

kafeneio-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.