Ξέχασαν την… κάλπη στην Ηλεία!


Ξέχασαν την… κάλπη στην Ηλεία!Τα πρώτα «περίεργα» της εκλογικής διαδικασίας έγιναν γνωστά από την Ηλεία, όπου σε εκλογικό τμήμα αποκαλύφθηκε ότι δεν υπήρχε κάλπη. Οι απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών το κύριο πρόβλημα

Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται σχετικά ομαλά, πέραν της συμβολικής κατάληψης δύο εκλογικών τμημάτων που είχαν προαναγγείλει ήδη από χτες οικάτοικοι περιοχής της Κέρκυρας, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του τοπικού γυμνασίου.

Το κυριότερο πρόβλημα υπήρξε στο 357 εκλογικό τμήμα της Ηλείας, στον Πύργο, όπου δεν υπήρχε κάλπη. Οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν άμεσα και εκτιμάται ότι είναι ζήτημα χρόνου η αποστολή της κάλπης και η έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Εξάλλου, όπως γράφουν ηλεκτρονικά ΜΜΕ, σε δύο περιπτώσεις ζητήθηκε η βοήθεια της ΕΛΑΣ προκειμένου να πάνε οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά τμήματα, σε Μέγαρα και Καματερό.

ethnos.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.