Η κάλπη κατάπιε τους οικονομικούς υπουργούς


Η κάλπη κατάπιε τους οικονομικούς υπουργούςΕκτός Βουλής, βρίσκεται την επομένη των εκλογών το μεγαλύτερο μέρος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με φωτεινή εξαίρεση των υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, που εξασφάλισε την επανεκλογή του στη Λάρισα.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, η Άννα Διαμαντοπούλου δεν εκλέγεται στην Α’ Αθηνών και στην ίδια εκλογική περιφέρεια, ο υφυπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου καταλαμβάνει την 5η θέση και επίσης δεν εκλέγεται.

Στη Α’ Αθήνας, εκτός μένει ο κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, ενώ στη Βουλή μπαίνουν ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αλλά και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος που, είχε κάνει, σαν υπουργός Εργασίας, τις μεγάλες αλλαγές στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό είχε αναλάβει την εξουσία τον Οκτώβριο του 2009.

Στους εκτός της Βουλής περιλαμβάνεται και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που δεν κατάφερε να εκλεγεί στην περιφέρεια Αττικής.

Στην Αιτωλοακαρνανία, στην 8η θέση βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.