Κορυφαία απάντηση Χαϊκάλη στη ΝΔ


Ο Χαϊκάλης ειρωνεύτηκε τον Μπούρα

Μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, τις τελευταίες ώρες, δείχνει το χάσμα μεταξύ της ΝΔ και του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας, πήρε τηλέφωνο στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά από εντολή του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.

Στην άλλη άκρη της γραμμής, απάντησε ο γνωστός ηθοποιός Χαϊκάλης και σύμφωνα με πληροφορίες ακολολούθησε ο εξής διάλογος

Ο κ. Μπούρας ζήτησε να μιλήσει με το γενικό διευθυντή των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να λάβει την απάντηση ότι «εμείς εδώ δεν έχουμε γενικούς διευθυντές! Αλλά έτσι όπως τα έχετε κάνει, δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς περίπτωση να σας μιλήσουμε».

Μάλιστα σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή ο Παύλος Χαικάλης, ειρωνεύτηκε τον διευθυντή της ΝΔ, καθώς συστήθηκε ως αναπληρωτής διευθυντής του Γεωργαλά, ειρωνευόμενος το δημοσίευμα που έλεγε πως ο αρχηγός του Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχε συνεργάτη τον χουντικό Γεωργαλά, αναφέρει το parapolitika.gr.

Σε κάθε περίπτωση χαμός…

tsantiri.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Κορυφαία απάντηση Χαϊκάλη στη ΝΔ

  1. Ὁ/ἡ Zame γράφει:

    ο σεβασμός εμπνέεται.. αλλα και της λαϊκής ετυμηγορίας επιβάλλεται..οπως και η πολυπόθητη ασφαλεια & αναπτυξη..μπορουν να τα αλλαξουν ΟΛΑ…ισως να θελει τον τροπο μαζι με κοπο..
    και σε καμια περιπτωση Δεν χωρούν εγωισμοί και ιδιοτέλεια..ειναι υποχρεωμενοι για το καλυτερο αποτελεσμα..& οχι για τα χειροτερα..

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ γράφει:

    Ο χαβαλές συνεχίζεται ο ΤΣΙΠΡΑΣ είπε: ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      Δηλαδή θα έπρεπε κατά την γνώμη σας να μείνουν στις δεσμεύσεις τους για το μνημόνιο; Πιστοί αχρί θανάτου; Ο ελληνικός λαός σε συντριπτική πλειοψηφία ψήφισε εναντίον στα μνημόνια και την πολιτική των μεγάλων κομμάτων. Για να υπάρξει πιθανότητα να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση τουλάχιστον θα πρέπει να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να το αναγνωρίσουν έμπρακτα αναιρώντας αυτά που έταζαν στα αφεντικά τους. Αν δεν γίνει αυτό και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καπηλευτούν την εξουσία παρά την λαϊκή εντολή, θα είναι ένα ακόμη πραξικόπημα ενάντια στην βούληση και την εντολή του λαού! Πολύ σωστά ο Τσίπρας απαιτεί λοιπόν να δηλώσουν ότι έκαναν λάθος γιατί αυτό τους ζήτησε ο λαός να πράξουν

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.