βρε ούστ…


Όταν ρώτησαν τον Καίσαρα στα συνηθισμένα κατά την αρχαιότητα δειπνοσοφίσματα ποιός είναι κατά τη γνώμη του ο καλλίτερος θάνατος,απάντησε “ο αιφνίδιος” .

Μετά τις υπογραφές που έβαλαν στα καταδικαστικά μνημόνια για τη χώρα μας το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τοΛΑΟΣ επήλθε ο αιφνίδιος θάνατος αυτών των κομμάτων, δυστυχώς γι’ αυτά και ευτυχώς για μας.

Τώρα τρέχουν μαζί μετη Ντόρα και δε φτάνουν για να πείσουν όσους από τους ψηφοφόρους δεν έχουνπάρει χαμπάρι ακόμα το τι τους περιμένει μετά τις εκλογές και βγάζουν άναρθρες κραυγές στον επιθανάτιο ρόγχο τους .

Ο ελεύθερος πολίτης αντέδρασε γι’ αυτές τις επιλογές και προσπαθεί να βρεί την ελπίδα και την ανάταση του ηθικού του στα νεοεισερχόμενα πολιτικά κόμματα, ενώ οι εγκλωβισμένοι σε φοβίες και συμφέροντα εξακολουθούν να υποστηρίζουν ακόμα το σάπιο παρελθόν που κυοφορούσε Τσοχατζόπουλους.

Πως είναι δυνατόνόμως να τους αποτρέψει κανείς από την επιλογή της συνειδητής ασυνειδησίας;

Η λογική δεν είναι χάπινα το καταπιείς να σου πέσει η πίεση ή το ζάχαρο. Τσάμπα κόπος.

Ο πανικός που έχει πιάσει το πολιτικό κατεστημένο στη χώρα μας το έχει κάνει να χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια και υπόσχεται πράγματα που ενώ έχει υπογράψει πως δε θα γίνουν,τάζει στους αφελής ψηφοφόρους πως θα γίνουν.

Έρχονται όμως οι διάφοροι τοποτηρητές των τοκογλύφων που μας έφερε ό άφρων ΓΑΠ και με μασκαρεμένη την απειλή σε ευγένεια μας υποδεικνύουν τα κόμματα της αρεσκείας τους, ως τα κατάλληλα για να εφαρμόσουντην πολιτική που τους συμφέρει, να συνεχίσουν να μας τοκίζουν και να μας πίνουντο αίμα.

Οι ευνούχοι των τοκογλύφων για να μου υφαρπάξουν την ψήφο μου δε διστάζουν να χτυπήσουν ύπουλα και με μίσος τα συγγενικά τους κόμματα γιατί αυτά τους κόβουν τη μαγιονέζα και το δρόμο για την αυτοδυναμία και την πρωθυπουργία.

Αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούσε η αποκάλυψη του κ. Καζάκη, που τον συμπαθούσα κιόλας, να ξεφουρνίσει ότι ο Καμμένος του έδινε χρήματα για να πάει με το κόμμα των “ΑνεξάρτητωνΕλλήνων”.

Εάν ανήκε σε άλλο κομματικό φορέα και πλήρωνε για να τον αποστατήσει από τον αντίπαλο και μάλισταμε κρατικά χρήματα για να εξαγοράσει τη συνεργασία του, αυτό θα ήταν απολύτως κατακριτέο.

Όμως ο κ. Καζάκης δεν είπε ούτε άφησε να νοηθεί κάτι τέτοιο ούτε ο κ. Καμμένος διέθετε τέτοια πηγή.

Ίσως ο Καμμένος σαν επιχειρηματίας να έκρινε πως θα ήταν καλός διευθυντής ο κ. Καζάκης στην επιχείρησή του και αποφάσισε να τον προσλάβει με καλό μισθό για τις ικανότητές του πληρώνοντας από την τσέπη του.

Που είναι λοιπόν το μεμπτό που το άρπαξαν οι αντιπολιτευόμενες τον Καμμένο εφημερίδες και το αναπαρήγαγαν υπέρ το δέον ορισμένα κανάλια.

Μήπως ο κ. Καζάκης έστελνε κάπου μήνυμα ότι η αξία του είναι μεγαλύτερη και είναι πρόθυμος με περισσότερα;

Τέλος πάντων,άβυσσος ως γνωστόν η ψυχή του ανθρώπου, αλλά χωρίς πάτο η διαφθορά, ο ξεπεσμός,η ξευτίλα και η αδίστακτη κατρακύλα του πολιτικού μας βίου. Με νύχια και με δόντια πρέπει να τους γκρεμίσουμε από την πατρίδα μας άν θέλουμε τα παιδιά μας να προκόψουνε, πριν τα κάνουνε κι’ αυτά μέρος του συστήματος λόγω ανάγκης επιβιώσεως.

Αποτινάξτε από πάνω σας το σύνδρομο της συνειδητής ασυνειδησίας και ψηφίστε αν το κρίνετε σωστό σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες .

Ο Ανεξάρτητος,άρα ελεύθερος ΄Ελληνας

Θεόφιλος Αιγινήτης 

Ζωγράφος-Συγγραφέας

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.