Εθνικές Εκλογές, 6ης Μαΐου του 2012: Οστρακισμός του γερμανόφιλου μνημονιακού δικομματισμού


Μετά τις Εθνικές Εκλογές, της 6ης Μαΐου του 2012, το μήνυμα των Ελλήνων είναι σαφέστατο: «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε απ’ εδώ, ουστ!» (προς το εσωτερικό) και «όχι στη γερμανοποιήση της Ευρώπης» (αφορά την Ε.Ε.). Η ανάγνωσή του γίνεται μόνο στις ψήφους των πολιτών που ενεργοποίησαν την κρίση τους κατά την ψηφοφορία. Όχι στις αυτοματοποιημένες επιλογές των μαζικοποιημένων οπαδών –των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων– που πειθήνια θα ψήφιζαν οποιοδήποτε πρωτεύων θηλαστικό, αρκεί να τους το παρουσίαζαν σαν αρχηγό ή βουλευτή του κόμματός τους.

Η κοινωνία αντιστάθηκε ικανοποιητικά στο βιομηχανοποιημένο πολιτικό marketing και την προπαγάνδα των κυρίαρχων ΜΜ’Ε’, που αμφότερα στόχευαν και στοχεύουν στον συναισθηματικό επηρεασμό των ψηφοφόρων (με εκφοβισμούς  ή πλάνες υποσχέσεις για ανάπτυξη εντός των δουλικών μνημονίων κ.τ.ό.).

Οι πολίτες «εξοστράκισαν» το φιλογερμανικό μνημονιακό δικομματισμό (και τους δορυφόρους του) που συστηματικά κατέστρεψε τη χώρα και έφτασε να απειλεί με τις μεθοδεύσεις του το δημοκρατικό πολίτευμα. «Οστράκισαν» τους επικίνδυνους για την πόλη. Απέρριψαν τα παταγωδώς αποτυχημένα μνημόνια της τρόικας. Όμως οι πτωχαλαζόνες της κομματοκρατίας και τα τσιράκια τους δεν φαίνεται να λαμβάνουν υπόψη την άποψη των πολιτών. Προτιμούν να υπηρετήσουν τους απρόσωπους κερδοσκόπους. Επιδιώκουν να συγκυβερνήσουν προσηλωμένοι  στην ιδέα του ξεπουλήματος της Ελλάδας και του εξανδραποδισμού των κατοίκων της.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η μη εκλογή αυτοδύναμης κυβέρνησης είναι επιλογή των ψηφοφόρων. Κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει την πόλη να εκλέξει υποχρεωτικά αυτοδύναμη κυβέρνηση. Συνεπώς, με δεδομένες τις δύο κυρίαρχες τάσεις (Σημ.: όπως τις ορίζει η κοινωνία, όχι όπως τις ορίζει η επικοινωνία), τη μνημονιακή και την αντιμνημονιακή, δύο είναι οι επιλογές: ή θα συγκυβερνήσουν οι γερμανόφιλοι μνημονιακοίχωρίς να μπορούν να εφαρμόσουν τα μνημόνιά τους ή θα συγκυβερνήσουν οι Έλληνες αντιμνημονιακοί που θέλουν ελεύθερη την Ελλάδα, ως ισότιμο εταίρο μέσα σε μία Ε.Ε. με κοινωνικό πρόσωπο.

Ο λαός με τον τρόπο που ψήφησε υπαγορεύει συγκυβέρνηση.Απαγορεύει τη διακωμώδηση της «δημοκρατίας» από την αρχηγική κομματοκρατία, με τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις των κομματικά πειθαρχημένων άβουλων «βουλευτών». Αν οι Έλληνες βουλευτές δεν ξέρουν να λειτουργούν δημοκρατικά, να πάψουν να πολιτεύονται.

Η Ελλάδα δεν θα συνεχίσει το απάνθρωπο οικονομικό πείραμα. Αυτό αποφάσισε η κοινωνία της. Για τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας, ήρθε η ώρα της απολογίας.

massmedia-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.