ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κκ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


Κύριοι,

Η πλειοψηφία των ψηφισάντων στις εκλογές της 6/5/2012 εψήφισε κόμματα που διεκήρυτταν την καταγγελία της δανειακής Σύμβασης (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), πλέον δε και τέτοια που έμειναν εκτός Βουλής.

Εξ αυτών (των ψηφισάντων) υπάρχουν χιλιάδες νοήμονες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι, ηκαταγγελία της Δανειακής Σύμβασης έχει ως επακόλουθο την έξοδο από το Ευρώ.

Δεν έβαλε κανείς σημείωμα στην κάλπη, που να λέει «υπό την προϋπόθεση της παραμονής μας στο Ευρώ». Εψήφισαν, πρωτίστως, καταγγελία, να βγει η θηλειά απ΄το λαιμό μας, και ό,τι ήθελε προκύψει.

Πώς λοιπόν οι παπαγάλοι των ΜΜΕ ερμηνεύουν αυθαίρετα το εκλογικό αποτέλεσμα σκούζωντας νυχθημερόν ότι ο Ελληνικός Λαός εψήφισε αναδιαπραγμάτευση της δανειακής, υπό τον όρον της παραμονής στο Ευρώ, αυτό δεν το καταλαβαίνουμε.

Το καταλαβαίνουν όμως κκ Αρχηγοί των ανωτέρω κομμάτων, οι οποίοι κατατρομοκρατημένοι από τα εκβιαστικά διλλήμματα των μνημονιακών και των φερεφώνων τους και το δήθεν πολιτικό κόστος, ΔΕΝ ΕΤΟΛΜΗΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΑΝΕ να τους ξεμπροστιάσουν και να πουν την αλήθεια. Δυστυχώς, καταδέχονται να τους προκαλούν ακούγωντάς τους να λένεΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!Πράγμα, τεχνικά, δύσκολο έως αδύνατον.

Και ποιοί τους προκαλούν? Αυτοί που με την αποτρόπαια δανειακή Σύμβαση έχουν ήδη δρομολογήσει, μεταξύ άλλων, διαδικασίες για την ( ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΛΕΟΝ ) έξοδο απ’ το Ευρώ και επαναφορά σε Εθνικό Νόμισμα, αλλά με τους όρους των δανειστών! Το οποίο νόμισμα, πολύ φοβάμαι, θα είναι ένα νόμισμα –φωτοτυπία, το δε όνομά του, επίσης πολύ φοβάμαι, ότι δεν θα είναι Δραχμή , αλλά κάτι ταπεινωτικό για τους Ελληνες .

Τρομοκρατημένοι λοιπόν οι Αρχηγοί , από το δήθεν πολιτικό κόστος της (αναπόφευκτης είτε με Δανειακή είτε χωρίς) εξόδου από το Ευρώ, άρχισαν να αναδιπλώνονται, να ψελλίζουν περί αναδιαπραγμάτευσης και να ορκίζονται την – με κάθε τρόπο – παραμονή της Ελλάδος το Ευρώ!

Οι δε νεκροθάφτες του Ελληνικού λαού, εκμεταλλευόμενοι το αδιέξοδο που προκάλεσε η προπαγάνδα τους, κορδώνονται στα κανάλια και τρομοκρατούν τον κόσμο ότι, η καταγγελία που ευαγγελίζονται οι αντιμνημονιακοί Αρχηγοί, θα μας βγάλει απ’ το Ευρώ και η ΕΛΛΑΔΑ θα γίνει παραγκούπολη!

Τους ενοχοποιούν, επίσης, ότι θα προκαλέσουν ρήγμα στην Ε.Ε και θα γίνουν οι υπαίτιοι ενός Ευρωπαικού Ολοκαυτώματος! Παλιά μου τέχνη κόσκινο! Δηλ., εκβιασμοί και δημιουργία ενοχών στον αντίπαλο. Την κατάρρευση της Ευρώπης- εάν αυτό συμβεί – θα την προκαλέσουν οι Ευρωπαίοι ταγοί με τα καμώματά τους, και όχι ένας καταδυναστευόμενος λαός που θα κραυγάσει «ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» !!!

Καλούμε λοιπόν τους κκ Αρχηγούς των αντιμνημονιακών κομμάτων που πήραν την πλειοψηφία, να τιμήσουν τα εκατομμύρια λαού που τους εψήφισαν, να στηριχθούν στην εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο λαός και να ξεμπροστιάσουν τους μνημονιακούς και τους παπαγάλους τους, αναδεικνύοντας ακόμα μία φορά ό,λα τα αποτρόπαια που έχουν ψηφίσειτο ΠΑΣΟΚ & η ΝΔ οι οποίοι καραδοκούν να ξαναπάρουν την εξουσία για τα εφαρμόσουν:


Nα πουν στον Ελληνικό λαό, ότι μεγάλο μέρος των δανείων, είναι κεφαλαιοποιημένα πανωτόκια από δάνεια απ’ τον 19ο αιώνα κλπ, που μας τα φόρτωσαν στους ώμους μας, αφού τα βάφτισαν και πατριωτικό καθήκον!!!! ΝΑΙ, θα τα διαγράψουμε , διότι τα έχουμε 3-4 φορές αποπληρώσει!! Ο,τι πραγματικά χρωστάμε, θα το πληρώσουμε! Δεν είμαστε απατεώνες!

Να εξηγήσουν στον κόσμο να καταλάβει τί είναι Ε.Ο.Ζ και τί βίος αβίωτος περιμένειτον ελληνικό λαό σ’ αυτές (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ)

Ρυθμιστικός νόμος, ό,λα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος μεταβιβάζονται στους δανειστές και εκποιούνται, η Ελλάδα γίνεται εταιρεία υπό εκκαθάριση. Εχουν βγάλειτα λιμάνια μας πωλητήριο στην Τουρκία. Ο,τι απελευθερώσαμε με πόλεμο τα βάζουν στο τραπέζι, αρκεί να πάρουν λίγα λεφτά για τους δανειστές. Θα εκτουρκίσουν το Λιμανι του Πειραιά, έχουν, ήδη, πουλήσει σε Τούρκους τον λιμένα της Λέσβου.

Πρόσφατα μεταβίβασαν στο Ταμείο δήθεν Στήριξης, την ΕΥΔΑΠ & ΕΥΑΘ, θα μας εκβιάζουν ελέγχοντας το νερό που πίνουμε !

Ολα αυτά περί δήθεν φορολογικών ελαφρύνσεων και διασφάλισης κατώτατωνμισθών, είναι αέρας κοπανιστός! Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, διότι δεν έχουν εξουσία! Την έχουν εκχωρήσει!!! Το πολύ –πολύ να παρακαλέσουν την ΤΡΟΙΚΑ και εάν αυτή τους επιτρέψει!

Εχουν εκχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία, έχουν απαρνηθεί αυτό που δεν έχει ποτέ απαρνηθεί ούτε φύλαρχος στην Αφρική! Οτι δηλ., έχει Κράτος , εξουσιάζει τον τόπο του, ότι η πρώτη του προτεραιότητα είναι να ταϊσει το λαό του και μετά να πληρώσει τους τόκους!

Η Δανειακή προβλέπει να μπει στο Ελληνικό Σύνταγμα “Πρώτα τα δάνεια και μετά ο Λαός”, κατά παρέκκλιση του Διεθνούς Δικαίου που προβλέπει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!

Και ό,λα αυτά υπό την μέγγενη του Αγγλικού Δικαίου « Για να μην διανοηθεί ποτέ η Ελλάδα να διαγράψει το χρέος της » όπως μας είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Βενιζέλος.

Nα μάθει ο ελληνικός λαός ότι οι ρυθμοί θανάτου το 2011 αυξήθηκαν κατά 60% και άν συνεχίσουμε έτσι, με την θηλειά της δανειακής στο λαιμό μας, μετά από 20 χρόνιαη Ιστορία θα ψάχνει να βρει το Ελληνικό Εθνος!!!!!

Να καταγγείλουν την άνευ προηγουμένου ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Ελληνικού Λαού, η οποία καθοδηγείται από τους δήθεν πολιτισμένους Ευρωπαίους! Αυτό το πογκρόμ κατά του Ελληνικού Λαού , μόνον με αυτό κατά των Εβραίων της δεκαετίας του 1930 μπορεί να συγκριθεί. Γι΄αυτό, υπαίτιοι είναι οι «έλληνες» πολιτικοί, οι οποίοι το υποδαύλισαν!

Παρεπιπτόντως, τί έκανε γι’ αυτό η Αριστερά που κόπτεται για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των πάντων, αλλά κωφεύει όταν πρόκειται για τα των Ελλήνων?

Ο Ελληνικός Λαός, ως συλλογική οντότητα, έχει δικαίωμα να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψή του, και ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ παραδειγματικά αυτοί που τον εξευτέλισαν! Αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγήν, περίγελω στον πλανήτη, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Σας διαβεβαιώ ότι, στον πολύ κόσμο δεν είναι σαφή τα παραπάνω! Εχουν επικεντρωθεί στις περικοπές μισθών και συντάξεων! Εάν καταστήσετε σαφή τα μείζονα θέματα, συνέπεια των οποίων είναι οι μισθοί και οι συντάξεις, εάν γίνουν αντιληπτά, κανένας Ελληνας δεν θα αρνηθεί να καταγγελθούν αυτά τα αποτρόπαια, δεν θα αρνηθεί να καταγγελθεί η επαίσχυντη Δανειακή Σύμβαση και ό, τι ήθελε προκύψει! Δεν θα υπάρχει δίλλημμα. Δεν θαυπάρχει διακύβευμα. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ! Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ & Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα υποκατάστατά τους, σας περιμένουν στην γωνία. Ηδη, προπαγανδίσουν περί αδυναμίας σας να πάρετε τα γκέμια, θα εκφοβίσουν τον κόσμο και θα τον φέρουν πάλι πίσω στο μαντρί.

Ειδικά, υπενθυμίζω στον κ. Καμμένο, τον όρκο που έδωσε στην Κρήτη. Είπε, «Δεν θα σας προδώσω ποτέ» Το πιστεύουμε ! Γι’ αυτό λοιπόν, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ! ΠΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ!

Μαρία Π.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.