Με τον Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα να κυκλοφορούν ελεύθεροι πως τολμούν να μιλούν για ηθική η Μέρκελ και ο Σόιμπλε;


Από τον Θωμά Μίλερ

Είναι πράγματι εντυπωσιακή η προσπάθεια της “εξοχότατης” –όπως την αποκαλεί ο μεταμοντέρνος ακροδεξιός λαικιστής Τζήμερος– Μέρκελ και του Σόιμπλε να μας πείσουν ότι μόνο οι κακομούτσονοι Έλληνες είναι λαμόγια και διεφθαρμένοι.

Θράσος, θρασύτατο θράσος, όταν τόσο η ίδια όσο και ο Σόιμπλε συγκαλύπτουν τον λαδωτήρα της Μίζενς Χριστοφοράκο, ο οποίος βρήκε φιλόξενο καταφύγιο στο γερμανικό έδαφος. Καλούμε το θλιβερό δίδυμο Μέρκελ –Σόιμπλε να δώσουν στη δημοσιότητα τα ντοκουμέντα φωτιά του Χριστοφοράκου, τα οποία αποδεικνύουν ποιους Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους λάδωνε η Μίζενς από την περίοδο του βρώμικου 89. Καλούμε το θλιβερό δίδυμο της υποκρισίας, να πάρει θέση για την πολιτική λαδώματος της Μίζενς η οποία προκάλεσε διεθνή διασυρμό στην Γερμανία.

Φυσικά για να μην αγιοποιούμε τα αμερικανάκια, οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν η Ζίμενς επιχείρησε να μπει στην θηριώδη κινέζικη αγορά των αξονικών τομογράφων σπάζοντας το μονοπώλιο της αμερικάνικης General Electric. Η αμερικάνικη κυβέρνηση με άλλοθι ότι η Ζίμενς ήταν εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο, την έκανε φύλλο και φτερό. Κι όταν αργότερα έπεσε και το περίφημο τείχος του Βερολίνου και έβαλε στο χέρι τους πράκτορες της Στάζι που χρησιμοποιούσε η Μίζενς για τα ανα το κόσμο λαδώματα, οι Γερμανοί έκαναν πίσω για να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους. Η ιστορία της κρίσης, που σημειώνουμε ότι ξεκίνησε από την κατάρρευση των αμερικανικών τραπεζών, είναι πολύ βρώμικη υπόθεση με τις μυστικές υπηρεσίες και την Μαφία να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κομβικό ρόλο στη βρώμικη αυτή υπόθεση παίζει η Ελλάδα λόγω της ευαίσθητης θέσης της στον χάρτη.

Το να υποδύεται όμως η Γερμανική κυβέρνηση τον κήρυκα της ηθικής πάει πολύ, από τη στιγμή που κυκλοφορεί ελεύθερος στο έδαφός της τόσο ο Χριστοφράκος, όσο και ο Καραβέλας τον οποίο υποτίθεται ότι κυνηγάει η αλανιάρα ΕΥΠ, η Ιντερπόλ και ο Πετιφρής. Αλήθεια που βρίσκεται ο φυγάς Καραβέλας; Τι ντιλάρισμα έκανε με την Ζίμενς η με την γερμανική κυβέρνηση; Πως είναι δυνατόν η Ζίμενς αλλά και η γερμανική κυβέρνηση να αγνοεί που πήγαιναν τα χρήματα που διαχειρίζονταν τόσο ο Χριστοφοράκος, όσο και ο Καραβέλας και οι υπόλοιποι ισχυροί άνδρες της εταιρείας;

Για ποιο λόγο ο Σόιμπλε και η Μέρκελ τιμωρούν τον ελληνικό λαό όταν επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Χριστοφοράκος, ο Καράβελας και τα αφεντικά τους.

Τι σόι ντιλάρισμα γίνεται ακόμη και αυτή τη στιγμή; Μήπως η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ γίνεται κατόπιν διαταγής της Μέρκελ στον Κομανέτση;

Και επιτέλους θα μας πει κάποιος υπουργός Προστασίας του Καραβέλα, που βρίσκεται ο πολυταξιδεμένος αυτός κύριος;

kourdistoportocali.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.