Το κράτος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την επέτειο του Σουλίου!


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/05/tromaktiko194.jpg?w=354&h=232Το κράτος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την επέτειο του Σουλίου. Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής και… Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Θύμιο Σώκο. Ούτε από υπουργό ούτε από υφυπουργό, ούτε καν από Γενικό Γραμματέα υπουργείου, ενώ απουσίαζε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας. Ο ηρωισμός των Σουλιωτών άνοιξε το δρόμο για την ελευθερία της πατρίδας, αλλά κανείς πλέον δεν θυμάται και δεν τιμά τη θυσία τους. Όμως, ήταν εκεί οι “Χρυσαυγίτες”, οι οποίοι προκάλεσαν (παλιά τους τέχνη κόσκινο), τραγουδώντας εμβατήρια… Όταν το κράτος απουσιάζει, οι φασίστες δηλώνουν παρών…

katoci.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Το κράτος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την επέτειο του Σουλίου!

  1. Ὁ/ἡ Dimitris Stathakis γράφει:

    Οχι μόνο το κράτος αλλά και οι πολίτες (τάχα) πατριώτες του καναπέ όλοι ήταν απόντες, και λέω τώρα εγώ μήπως οι <> είναι πιο πατριώτες? το περίεργο είναι πως πάντα η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί πριν γίνει κόμμα, και όλοι οι άλλοι όπως πάντα στις καφετέριες, μη παραπονιέστε λοιπόν για τη Χρυσή Αυγή γιατί όλοι εσείς με τις πράξεις σας της δώσατε αξία.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.