ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ!


adespota-lathro

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς!

Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την… τροφή τους! Σωστά διαβάσετε, τα τρώνε! Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι περιοχών όπου καταγράφεται το φαινόμενο, τα αδέσποτα ζώα εδώ και δυο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται για τα κατοικίδιά τους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν το θέμα εδώ και δυο μήνες, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση,

Πρόσφατα, η Φιλοζωική Εταιρεία είχε δημοσιοποιήσει υπόθεση που αφορούσε κρεμασμένους σκύλους προς πώληση στο Μεταξουργείο, χωρίς ωστόσο να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

makeleio.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ!

 1. Ὁ/ἡ polmarkarch γράφει:

  ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ……..ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ……..στον Κοινωνικό Ιστό.

  “H αδυναμία αποτελέσματος από την πολιτεία οδηγεί σε αύξηση της οργής και αντίδραση, στο όποιο αρχικό αίτιο πχ όταν το αίτιο είναι η υπερβολική ύπαρξη μεταναστών η αντίδραση είναι εναντίον τους ….”

  ΣΧΟΛΙΟ μας
  Γιά να εξηγούμαστε δέν θεωρούμε δίκαιο το μονομερές ξέσπασμα της Οργής μας μόνο προς την πλευρά των λαθρομεταναστών – { πράγμα που φοβούμεθα ότι θα συμβεί σύντομα }……αλλά άν θέλουμε να είμεθα Δίκαοι, ας τιμωρήσουμε αυτούς ….τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ειναι υπεύθυνοι……

  …..Ο κ.Τσίπρας και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιληφθούν ότι δέν γεννήθηκαν σήμερα. Προυπήρχαν εδω και χρόνια μέσα στο Κοινοβούλιο όπως και όλα τα άλλα κόμματα επιδοτήθηκαν – επιχορηγήθηκαν αδρά και συνεχίζουν με οικον.εκρεμότητες. «Επιχορηγήσεις των κομμάτων: οι αριθμοί, οι αντιδράσεις, το θράσος και η ειρωνεία. …» internet… politicsgr.net/?p=15998 -..και μέχρι σήμερα τι έπραξαν ?
  Αποκλείουν επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών και σε αντίθεση με οσα πράττουν ΟΛΕΣ οι ευρωπαικές κυβερνήσεις.

  Θα περιμένουμε λοιπόν λέει την κατάργηση – τροποποίηση της Δουβλίνο ΙΙ { την οποία οι τότε κυβερνώντες προθύμως υπέγραψαν, αγνοώντας προκλητικότατα τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού }…… και μέχρι τότε ίδωμεν………… και εμείς ήδη υποφέρουμε και θα συνεχίσουμε να υποφέρουμε……… αφου ομιλεί αόριστα και με κανένα συγκεκριμένο μέτρο αντιμετώπισης.

  Ο κ.Τσίπρας ισχυρίζεται οτι στη βάση της Κοινωνίας υποφέρει ο μετανάστης. Δέν μας λέει ότι υποφέρει ο πολίτης περισσότερο καθώς ….ο άνεργος μετανάστης μέσα στον αστικό ιστό ειναι μια κινούμενη βόμβα που εκπέμπει φθόνο, δημιουργεί ζηλοφθονία – οργή και εγκληματικότητα…….
  { πολλαπλές οι εγκληματικές ενέργειες στο αφύλακτο και απαξιωμένο εδω και χρόνια απο τα κόμματα Πεδίον του Αρεως των Αθηνών και των πολυκατοικίών του κέντρου της Αθήνας }…..

  Συνεπώς χωρίς την συγκατάθεση και άποψη όλων των άλλων Ελλήνων εμμέσως πριν σαφώς χαιδεύει τα ώτα, υποστηρίζει την συνύπαρξη των μεταναστών με τους άλλους Ελληνες εργαζόμενους.

  Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 6 Μαιου στο κεντρο της Αθήνας απο την πλ.Βικτωρίας έως την Αγ.Μελετίου πραγματοποιήθηκε πολυπληθής πορεία – “προγκρόμ” άνευ ελέγχου αστυνομικών δυνάμεων….. απο αγνώστου κομματικής ταυτότητας ( αντιεξουσιαστές – antifa.. ή κάτι άλλο ) μαυροφορεμένους νέους με διανομή φέιγ βολάν σε άγνωστη γλώσσα, βαψίματα στους τοίχους των πολυκατοικιών και με συνθήματα «αλλοδαποί εργάτες και έλληνες εργαζόμενοι ενωμένοι – ψήφιζε και μή ερεύνα – έλληνες ρατσιστές – Μπάτσοι νεοναζί T.V..όλα τα καθάρματα δουλεύουν μαζί {πρόσοψη Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Γ’Σεπτεμβρίου}. Επίσης σε άλλες αφισσοκολήσεις στις προσόψεις των κτιρίων εντοπίζονται φράσεις όπως «φασίστες έλληνες και κινήματα – ρατσιστές – και εξω οι νεοναζί απο την κοινωνία»……

  Προφανώς λοιπόν κινητοποιήσεις με εμφανή και απώτερο σκοπό την αποτροπή των ψηφοφόρων να στραφούν πρός τα….. δήθεν ακραία κόμματα.

  Και διερωτώμεθα υπάρχουν στη Κοινωνία μας πραγματικά νεοναζί – υπάρχουν φασίστες – υπάρχουν ρατσιστές, υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις…?.. ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ειναι απλώς ένα εφεύρημα αυτών των κινημάτων «γνωστών αγνώστων» ούτως ώστε οι Δημοκρατικοί έλληνες πολίτες να απομακρύνονται απο τα δήθεν ακραία…..ενω κατά τα άλλα πατριωτικά κόμματα ?;;;;;;;;;;;;;

  ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ περι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  Εάν πάντα ταύτα αληθεύουν ως δήλωση του κόμματος του κ.Τσίπρα, αποτελούν τότε Οργουελικό ονειδος, το οποίο κυριολεκτικά θα εκτοπίσει τους Ελληνες απο την χώρα τους, αλλά με κατεσχημενες τις τυχόν μικρές περιουσίες που διαθέτουν, στέλνοντας τους πακέττο στις φάμπρικες του αναπτυσσόμενου Δ’ Οικονομικού Ράιχ, αφήνοντας την χώρα να κατοικείται απο μουσουλμάνους κυρίως εποίκους…………. με τα τζαμιά τους,
  { κατασκευασθέντα απο Ελληνες μεγαλοΑρχιτέκτονες και ΅ργολάβους με δικά μας ΕΣΠΑ !!} .και τις νομιμοποιήσεις τους, απολαμβάνοντας τα αγαθά που εμείς φτιάξαμε απο το 1821 και μετά.

  Στο σημείο αυτό αναρωτιόμαστε .??.Τότε γιατί πολέμησαν οι Ελληνες το 1821?;;;;;;το 1912 – 13 ? γιατί πολέμησαν το 40 στην Αλβανία ? …..για να χαρίσουν μήπως το αίμα που έχυσαν στο υπαρκτό και εμφανές…… Allodapistan ???;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Εμείς ως εντρυφήσαντες εις τα κοινά και σκοπούμενοι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ! και προτάσεις διαθέτουμε οι οποίες βασίζονται εις την Λογική, εις τον Αστικό Κώδικα, εις τους Νόμους εν γένει, και εις την Νομολογία των Δικαστηρίων μας, καθώς και απο το ΑρχαιοΕλληνικό Δίκαιο του οποίου ειμαστε μελετητές.

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  Για να έχεις την ιδιότητα του Ελληνα πολίτη, θα πρέπει σύμφωνα και με το ΑρχαιοΑθηναικό Δίκαιο να έχεις και τους δύο γονείς Ελληνες πολίτες..jus sanguinis.εξ αίματος.

  Το ότι οι πρόγονοι σου έζησαν σε αυτή τη χώρα αποτελεί…. jus solis…………τοπικό κεκτημένο.

  Αλλωστε και το Ελληνικό Σύνταγμα εγγυάται την ευτυχία και την οικονομική ανάπτυξη εκάστου πολίτη χωριστά, αλλά και το αυτό εγγυάται και για τους πολίτες γενικά ως σύνολο – Εθνος – Ελληνικό Λαό.

  Αρα δέν απομονώνει το άτομο απο το κοινωνικό σύνολο και το εντάσσει σε ένα ομοειδές σύνολο, δηλαδή εγγυάται ότι το άτομο – Ελληνας δέν θα ζει ανάμεσα σε ξένους, αλλά ανάμεσα σε άλλους Ελληνες τηρουμένης ετσι της Συνταγματικής επιταγής, ότι η Πολιτεία οφείλει να συμβάλλει εις την ανάπτυξη της προσωπικότητας εκάστου ατόμου,… άρα προυπόθεση για να συμβεί αυτό ειναι ότι το άτομο θα πρέπει να ζεί και να περιβάλλεται απο άλλα άτομα,…. τα οποία θα βρίσκονται σε αρμονία με τις πεποιθήσεις και καταβολές εκάστου ενός, και πάντα ταύτα εντός του Θόλου της Δημοκρατίας.

  Προτείνουμε λοιπόν την Υπερίσχυση του Ελληνικου Συντάγματος έναντι κάθε άλλου διεθνούς νόμου και για πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα προτείνουμε “την σκληρή ποινική δίωξη όποιου νομοθετεί ενάντια στο Ελληνικό Σύνταγμα….. καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών που ο ίδιος προκάλεσε”

  Ως εκ τούτου εαν ισχύουν τα ανωτέρω δηλωθέντα…… του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ..και εαν υπήρχε τιμωρία για τους παραβάτες, σύμφωνα με την άνω πρόταση μας οι ευαγγελιζόμενοι τα “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ” θα έπρεπε να είχαν ήδη διωχθεί.. ποινικά.

  Το Ελληνικό Σύνταγμα θεωρούμε ότι ειναι αξιόπιστο { βελτίωση – εφαρμογή του } και μας καλύπτει και γι’ αυτό ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ.Βενιζέλου περι αλλαγής του Συντάγματος… διότι θα εξυπηρετήσει αλλότριους σκοπούς.. δηλαδή τους σκοπούς της………… Νέας Τάξης Πραγμάτων.

  Συνεπώς ας μάθουμε πρώτα να τηρούμε το Δικό μας Σύνταγμα που μας ταιριάζει, ας τιμωρήσουμε πολύ σκληρά αυτούς που το παραβιάζουν απαιτώντας απο αυτούς επανόρθωση – αποκατάσταση…. δια της ιδίας αυτών περιουσίας…….και ας αφήσουμε τα αλλότρια Συντάγματα …για τους αλλότριους.

  Παρασχάκης Γεώργιος Νομ.Δικαστικός Επιμελητής
  Μελετητής ΑρχαιοΑθηναικού Δικαίου

  Μαρκαράς Πολύκαρπος Αρχ.Μηχ.Παν.Ρώμης.ΤΕΕ 46487

  http://polmarkarch.wordpress.com

  http://kyameftopedioareos.blogspot.com

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Dimitris Stathakis γράφει:

  Για τα δικά τους? για τους εαυτούς τους πρέπει να φοβούνται αμφιβάλει κανείς ότι θα τρώνε και ανθρώπους αν δε το έκαναν είδη? Και φυσικά το κράτος δε κάνει τίποτα, είναι κι αυτό μέσα στα κόλπα που χρησιμοποιεί για να εκφοβίζει τους πολίτες,

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Κάποια στιγμή θα τελειώσουν και τα κακόμοιρα αδέσποτα. Τότε θα κανιβαλίσουν;

  Ορίστε ο πολιτισμός της παγκοσμιοποίησης….

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.