Και ο Μπόμπολας στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων!!!Μα είναι δυνατόν να μην πιστεύει τον Παπανδρέου, τον Πάγκαλο, τον Παπακωνσταντίνου και τα άλλα “παιδιά” που έκαναν σαφέστατες δηλώσεις μέσα στην Βουλή, με τις οποίες χλεύαζαν την πιθανότητα ύπαρξης πετρελαίου στην Ελλάδα; Ο Μπόμπολας ξέρει περισσότερα ή αυτοί οι πολιτικοί μας έλεγαν ψέματα;

Η πληροφορία που μας ήλθε δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ο κύριος Μπόμπολας μπαίνει στον χορό των υδρογονανθράκων μέσω μίας εκ των εταιρειών που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που βγήκαν στο “σφυρί”.

Εμάς δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού ο κύριος Μπόμπολας ήταν ο μόνος που πίστεψε στα κολοσσιαία κοιτάσματα χρυσού στην Χαλκιδική, όταν οι υπόλοιποι τα θεωρούσαν συνωμοσιολογία. Σήμερα λοιπόν, παρεΐτσα με την Goldman Sachs έχουν στα χέρια τους ενα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα του πλανήτη, αξίας τουλάχιστον 22 δις Ευρώ τα οποία απέκτησαν “κοψοχρονιά”. Μόλις με 15 εκατομμύρια Ευρώ!

o “κακός Καραμανλής”


Την ίδια στιγμή που ο Παπακωνσταντίνου του μνημονίου παραμύθιαζε τους Ελληναράδες ότι είμαστε πεταμένοι, άχρηστοι και δεν υπάρχει ούτε μπιτόνι στο υπέδαφος, ο ίδιος υπουργός έκανε παράσταση στην ΕΕ για να σβηστεί το πρόστιμο της “Ελληνικός Χρυσός” υπέρ του επιχειρηματία!

Σήμερα λοιπόν που τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων είναι γεγονός, τουλάχιστον για τους κολοσσούς που βάζουν τα ωραία τους λεφτά, υπάρχουν ακόμα κρετίνοι ελληναράδες που υπερασπίζουν τον …μονόδρομο του μνημονίου! Είναι οι ίδιοι οι ελληναράδες που ψήφιζαν Γιώργαρο το 2009 για να γεμίσουν οι κοιλάρες τους και οι τσέπες τους με φράγκα, οι ίδιοι ελληναράδες που πούλαγαν αντίσταση μέσα από τις “σοβαρές” εφημερίδες απογόνων δοσίλογων, οι κόπανοι που μεγάλωσαν με ΔΟΛ και Έθνος. Οι τρόμπες του “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά” και του πιο εκσυγχρονισμένου, “Ξεφτίλες πατριώτες”.

Σήμερα που το μνημόνιο ψηφίστηκε, και υδρογονάνθρακες θα βγουν και πετρέλαιο θα βρεθεί, αφού θα το πάρουν οι “δανειστές”.

Και ο μαλάκας ο ελληναράς θα είναι ο μοναδικός αστός του πλανήτη που θα υπερασπίζεται το σταλινικό μνημόνιο ή ο μοναδικός σοσιαλησταράς της Αχαΐας που έδωσε βουλευτική ασυλία στον μέγα στοχαστή.

Οι μόνοι μάγκες σε αυτή την χώρα θα παραμείνουν οι “αντεξουσιαστές” τύπου Ψαριανού, που αφού μας τα έπρηζε επί δεκαετίες για τους “κακούς ακροδεξιούς”, τώρα χασκογελάει μαζί τους στα βουλευτικά έδρανα δίπλα στον Άδωνη και τον Βορίδη όταν κάποιοι “αντεξουσιαστές” ανακαλύπτουν ότι ο Ψαριανός είχε Φεράρι…

Αλλά υπάρχουν και οι πιο μάγκες σαν τον Μπόμπολα που αποδεικνύουν ότι σοβαροί επιχειρηματίες που βγάζουν φράγκα, δεν διαβάζουν “Έθνος”. Το πλασάρουν στους προοδευτικούς ελληναράδες, για να βαράνε παλαμάκια στους παπανδρέηδες, όταν αυτοί ετοιμάζονται για τις νέες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.


Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.