Μνημονιακές πόρνες


Με τον πλέον κυνικό και τραγικό τρόπο οι τρεις αρχηγοί τηςμνημονιακής Συγκυβέρνησηςεδήλωσαν από το βήμα της Βουλής την πλήρη Υποταγή τους στα μνημονιακά “προγράμματα” και μετέθεσαν τις όποιες “τροποποιήσεις” και “απαγκιστρώσεις” σε ορίζοντα…τετραετίας!!

Ο πάσχων από όραση και μνήμη πρωθυπουργεύων Σαμαράς, κρέμασε ένα τεράστιο ” ΠΩΛΕΙΤΑΙ “ πάνω από τη Χώρα, θερμά υποστηριζόμενος από τις έτερες δύο εμετικές πόρνες που τον συντροφεύουν στο γαμήλιο ταξίδι. Η ταχύτατη εκποίηση του εθνικού μας πλούτου αποτελεί τον πρωτεύοντα στόχο της τρομοκρατικής και άθλιας τριανδρίας, που, προσωρινά κυριαρχεί. Το γενικό Ξεπούλημα είναι το εισιτήριο παραμονής τους στις καρέκλες (έτσι νομίζουν) και μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο/κριτήριο του “ευρωπαϊσμού” τους.

Ο Α. Σαμαράς επέλεξε να ιεραρχήσει ως μείζον ζήτημα “διεκδίκησης” από την τρόϊκα τις…περισσότερες δόσεις στην καταβολή των φόρων που καλούνται οι Ελληνες να καταβάλλουν εν όψει της επικείμενης φοροεπιδρομής. Επέλεξε να “καταπιεί” την προεκλογική του υπόσχεση για δημιουργία 150.000 νέων θέσεων απασχόλησηςμέσα σε ένα χρόνο, αφού, ούτε σαν απλή αναφορά δεν την συμπεριέλαβε στις προγραμματικές δηλώσεις του.

Ο Ε. Βενιζέλος, ΧοντροΠροδότης μέχρι το κόκκαλο, όρισε την άμεση και πιστή εφαρμογή των Μνημονίων ως θεμελιώδη προϋπόθεση οποιασδήποτε απόπειρας“επαναδιαπραγμάτευσης”.

Ο ταλαίπωρος και ματαιόδοξος αδερφός Φ. Κουβέλης, αφού εκήρυξε το τέλος της Λιτότητας και “δεσμεύτηκε” να εργασθεί υπέρ των ανθρώπων της Εργασίας,  ενημέρωσε το ποίμνιόν του πως “η αναδιαπραγμάτευση  δεν θα γίνει σε μία στιγμή” και πως ο κυβερνητικός ρόλος του είναι φουλ προοδευτικός!! Απετόλμησε, ανερυθρίαστα και προπαγανδιστικά, να τονίσει πως η συνεργασία ΝΔ-Πασοκ-Δημαρ   δεν ακυρώνει τη διάκριση Δεξιάς – Αριστεράς!!

Η Χώρα και η Κοινωνία εισέρχονται στο τελικό στάδιο Καταστροφής. Ο πολιτικός και ηθικός εξευτελισμός των τριών Πορνευόμενων Συγκυβερνητών είναι το έλασσον. Το Μείζον και το ΄Αμεσο είναι η…Καταστροφή των Καταστροφέων!!

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Εντός και εκτός Βουλής.

politikokoraki.blogspot.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.