Προβληματισμένος ο Βενιζέλος από την νέα πτώση του Γεωργίου Παπανδρέου.


Γκρίνια και προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μετά και την νέα πτώση του Γεωργίου Παπανδρέου από το ποδήλατο.

Το ποδήλατο και η χρήση του αποτελεί χρόνια τώρα ένα από τα εργαλεία της λαϊκιστικής προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί Έλληνες νομίζουν ότι το πρώτο ποδήλατο που εμφανίστηκε στην Ελλάδα με στρογγυλούς τροχούς ήταν το ποδήλατο που είχε κάνει δώρο ο γέρος της Δημοκρατίας στον γιό του Ανδρέα Παπανδρέου, πατέρα του Γεωργίου Παπανδρέου.

Όπως έχει γράψει και η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου στο περιοδικό Νέμεσις, σε αυτό το παλιό ποδήλατο του οποίου τα φρένα είχαν εν τω μεταξύ καταστραφεί, έμαθε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αυτό φαίνετε να επιβεβαιώνετε και από ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν  οδηγά  ποτέ ποδήλατα που διαθέτουν φρένα, αυτός φαίνεται είναι και ο λόγος των συχνών πτώσεων του καθώς δεν έμαθε όταν ήταν μικρός να χρησιμοποιεί τα φρένα.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να προστατεύσουν το κύρος του ποδηλάτου ως συστατικό της πράσινης ενέργειας και όργανο πολιτικής προπαγάνδας αλλά και θέλοντας να προστατεύσουν και τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου έχουν αποφασίσει στα γενέθλια του να του δωρίσουν ένα τρίκυκλο ποδήλατο με αερόσακο ζώνη ασφαλείας και με κόφτη ταχύτητας στα πέντε χιλιόμετρα ανά ώρα.

πρώην σοσιαλιστής

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.