Στους φίλους του στην Πάτρα μίλησε ο Ν. Νικολόπουλος..


«Δεν παραιτήθηκα για να φύγω, αλλά για να μείνω στην ΝΔ και στην Βουλή όσο εσείς θα με εμπιστεύεστε» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής ΑχαΐαςΝίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στην Πάτρα. Μάλιστα όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά «η παραίτηση μου αυτή δεν σημαίνει αποχώρηση».

Ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτήρισε μεγάλη….

τιμή να τον συμπεριλάβει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, αλλά απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους τόνισε ότι «θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη τιμή να κρατώ το λόγο μου σε εσάς».

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε των λόγων για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του, διέψευσε ότι οι σχέσεις του με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση και άφησε αιχμές κατά όσων έβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εναντίον του με αφορμή την παραίτηση.

Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε στην δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει άνευ σημασίας και άνευ αξίας την παραίτησή του, διερωτώμενος παράλληλα εάν είναι «άνευ σημασίας να παραιτείται κάποιος υπουργός για να υπερασπιστεί το ειδικό μισθολόγιο των ένστολων, για παράδειγμα, μιας και είναι θέμα των ημερών».

Επίσης ο βουλευτής Αχαΐας απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που είχε είπε ότι δεν είναι όλοι για τα δύσκολα σημείωσε μεταξύ άλλων: «Άκουσα πως θέλει -τάχα- λεβεντιά και γενναιότητα να λες σε όλα ναι. Και πως δεν είσαι για τα δύσκολα, όταν λες όχι στην εξαθλίωση των πολιτών, στα νέα υφεσιακά μέτρα, στις νέες μειώσεις, μισθών και συντάξεων, εφάπαξ και επικουρικών, αναπηρικών, προνοιακών, πολυτεκνικών και άλλων επιδομάτων».

Ο Νίκος Νικολόπουλος άφησε αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και διερωτήθηκε εάν έπρεπε ως υφυπουργός Εργασίας να υπερασπιστεί την τρόικα και τους δανειστές αντί για τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους.

tovima.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.