ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Ο έλεγχος της ανθρώπινης σκέψης προ των πυλών


Επιστήμονες προσπαθούν να αλλοιώσουν τη νοητική κατάσταση των ανθρώπων!!!

Εμβόλιο κατά της παχυσαρκίας θα ελέγχει τις διατροφικές μας τάσεις

Η επίθεση κατά των υπέρβαρων ανθρώπων και της παχυσαρκίας γενικότερα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι φαρμακευτικές εταιρίες επιζητούν να δημιουργήσουν εμβόλιο ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της παχυσαρκίας στην Αμερική αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
Τον περασμένο μήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι εξαιτίας του υπερπληθυσμού και της υπερκατανάλωσης οι Αμερικανοί πολίτες είναι υπέρβαροι… και αυτό συνιστά ένα ζήτημα..
Σε συνεργασία με τον Π.Ο.Υ., ερευνητές Δημόσιας Υγείας του BMC εξέδωσαν μία μελέτη αναφορικά με τα αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας παγκοσμίως και το αντίκτυπο που θα έχει η συγκεκριμένη πρόσληψη βάρους στους παγκόσμιους πόρους (!!!). Ισχυρίζονται ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι προσομοιάζουν με επιπρόσθετες ένα δισεκατομμύριο γεννήσεις σε ολόκληρη τη γη.
Ο στόχος των συγκεκριμένων ερευνητών είναι η Βόρεια Αμερική, και ειδικότερα ο πληθυσμός των Η.Π.Α. Παρόλο που οι Αμερικανοί αποτελούν μόλις το 6% του παγκόσμιου πληθυσμού, περισσότερο από το ένα τρίτο αυτών θεωρούνται παχύσαρκοι…
Ο Καθηγητής Charles Godray της Σχολής Martin του Πανεπιστημίου του Oxford, ο οποίος προέδρευσε της συγγραφής της «διακήρυξης» κατά της παχυσαρκίας δήλωσε:
“Το συνολικό μήνυμα είναι ότι χρειαζόμαστε μία ανανεωμένη εστίαση τόσο στο πληθυσμό όσο και στη κατανάλωση.  Δεν είναι αρκετό να αντιμετωπίζουμε αυτά τα δύο ξεχωριστά. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε συνδυαστικά, καθώς μαζί καθορίζουν το αποτύπωμα του κόσμου.”
Ο Ο.Η.Ε κατηγορεί την ταχεία και μη σχεδιασμένη αστικοποίηση καθώς και τη παγκοσμιοποίηση των ανθυγιεινών τρόπων ζωής ως τη σφραγίδα της επιδημίας της παχυσαρκίας.
Ο Ο.Η.Ε επίσης ανακηρύσσει ότι το κόστος της παχυσαρκίας είναι μεγάλο για τη παγκόσμια οικονομία, και ως φαινόμενο είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων και πλούσιων κοινωνιών (κοινωνίες της αφθονίας), όπως της Αμερικής.
Μία νέα μελέτη η οποία δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό Ζωικές Επιστήμες και Βιοτεχνολογία, ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια αποτελούν την απάντηση στα χημικά και ψυχολογικά ζητήματα που «περιβάλλουν» τη παχυσαρκία..
Είναι σημαντικό εδώ να τονίσουμε ότι ο δεύτερος συγγραφέας της μελέτης ήταν ο πρόεδρος και κύριος επιστημονικός υπεύθυνος μίας εταιρίας βιοτεχνολογίας με όνομα Braasch Biotech LLC. Braasch Biotech LLC, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ανθρώπινων και ζωικών εμβολίων.
Ουσιαστικά, μέσω της αναστολής των φυσικών ορμονών, οι ερευνητές ευελπιστούν να μειωθεί η ποσότητα τροφής που καταναλώνουν τα άτομα…
Η Big Pharma είναι μία εταιρία η οποία έχει και κατά το παρελθόν δημιουργήσει «ένοχα» εμβόλια – όπως το καθολικό εμβόλιο κατά της γρίπης(έχουμε αναφερθεί πολλές φορές εδώ στο pentapostagma.gr για την επικινδυνότητά τους).

Παρόλα αυτά, στη περίπτωση του εμβολίου κατά της παχυσαρκίας δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με τη δηλητηρίαση των ανθρώπων μέσω των εμβολιασμών – οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες βλέπουν να ανοίγεται μπροστά τους μία αγορά-χρυσωρυχείο (η αγορά της παχυσαρκίας) με ανυπολόγιστες χρηματικές ανταμοιβές..
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η σωματοστατίνη, η οποία είναι μία πεπτιδική ορμόνη αναστέλλει τη δράση της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την ορμόνη που ρυθμίζει την ινσουλίνη. Έτσι αυξάνει το μεταβολισμό και μπορούμε να χάσουμε βάρος..
Το εμβόλιο θα μπορεί να τροποποιεί τη σωματοστατίνη μέσω χημικής μηχανικής ώστε να δημιουργούνται αντισώματα εναντίον της.
Επειδή η σωματοστατίνη είναι κρυμμένη στο πεπτικό σύστημα, η ορμόνη εν τέλει θα μεταφερθεί στον εγκέφαλο όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλληλεπιδράσει με τη χημική δομή του εγκεφάλου δημιουργώντας μία σημαντική ψυχολογική επίδραση και αντίδραση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη μελέτη σε εργαστηριακά ποντίκια η σωματοστατίνη προκάλεσε τα εξής:

  • Στα ποντίκια στα οποία δόθηκαν τα εμβόλια βίωσαν μία αρχική δραστική απώλεια βάρους αλλά στη συνέχεια ανέκτησαν το βάρος στη διάρκεια των έξι εβδομάδων,
  • Η απώλεια βάρους έπειτα από τη χορήγηση της πρώτης δόσης ήταν τόσο δραστική ώστε η δόση που χρησιμοποιήθηκε στη δεύτερη ένεση του εμβολίου μειώθηκε ώστε να προληφθεί η υγεία των ποντικιών.

Με λίγα λόγια, όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στο pentapostagma.gr οι επιστήμονες προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη παχυσαρκία μέσω μίας ανεξέλεγκτης αλλοίωσης της χημικής δομής του εγκεφάλου – και ουσιαστικά μέσω της αλλοίωσης της νοητικής μας κατάστασης.
Βέβαια, αυτό θα ωφελήσει τόσο τους άπληστους φαρμακοβιομήχανους, αλλά και θα δημιουργήσει και μία στρατιά «ισορροπημένων» και «ρυθμισμένων» ανθρώπων ως βορά στη νέα τάξη πραγμάτων..

pentapostagma.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.