Ο Κουβέλης υπέρμαχος του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου


Ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τάχθηκε για άλλη μια υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου. Αν και είπε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σαφές εκδηλωμένο ενδιαφέρον, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε αισιόδοξος ότι μέσα στο 2012 θα γίνουν οι πρώτες ιδιωτικοποιήσεις, χωρίς να αποκαλύψει ποιες θα είναι αυτές.

Δεν ξέχασε βέβαια να επιτεθεί (αλίμονο!) εναντίον όλων όσοι τάσσονται κατά των ιδιωτικοποιήσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι \”υπερασπίζονται μια κατάσταση που είναι συνυπεύθυνη για τα χάλια της χώρας\”. Ξεχνά βέβαια ότι η ευθύνη για το πελατειακό κράτος και την κατασπατάληση του κρατικού χρήματος βαρύνει του δύο συνεταίρους του στην συγκυβέρνηση.

Ερωτηθείς ο Φώτης Κουβέλης για το αν η κυβέρνηση έχει ορίζοντα τετραετίας, ξεκαθάρισε ότι αυτός είναι ο στόχος και ότι θα φανεί από την αποτελεσματικότητα του έργου της κυβέρνησης.
left.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.