Διαφήμιση του ΑΛΦΑ στον τουρισμό της Αλβανίας


Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ οι Έλληνες τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ωραιότατη διαφήμιση του τουρισμού στην Αλβανία! Είναι πανέμορφες οι παραλίες, πάμφθηνες οι τιμές και σερβίρονται κλασικές …αλβανικές γεύσεις, όπως η χωριάτικη σαλάτα… Η διαφήμιση περιλάμβανε δηλώσεις ευχαριστημένων τουριστών και Ελλήνων.

Δηλαδή, σε εποχή οικονομικής κρίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΛΦΑ διαφημίζει τουριστικούς προορισμούς στην Αλβανία, τη στιγμή που οι Έλληνες ξενοδόχοι αντιμετωπίζουν μείωση των αφίξεων και κατεβάζουν τις τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, ο ΑΛΦΑ βάζει το λιθαράκι του στην… αναπτέρωση της ελληνικής οικονομίας που κατά τα άλλα τον καίει, διαφημίζοντας ανταγωνίστριες της Ελλάδας χώρες στον τομέα του τουρισμού. Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την επίδειξη επεκτατισμού από τους Αλβανούς που ονειρεύονται ”Τσαμουριά” και χαρακτηρίζουν τα Σύβοτα, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα ”αλβανικό”.

Αξιοσημείωτο ότι η διαφήμιση ήταν για τους Άγιους Σαράντα όπου οι Έλληνες της περιοχής στερήθηκαν των περιουσιών τους με βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, για να γίνει η… τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Πάντως, το σημαντικό συμπέρασμα του ρεπορτάζ του ΑΛΦΑ είναι ότι το δόγμα ότι οι Αλβανοί μετανάστες βοηθούν την ελληνική οικονομία είναι εντελώς αβάσιμο. Η αλβανική οικονομία αναπτύσσεται με χορηγό την ελληνική που πάει απ’ το κακό στο χειρότερο.

endelehia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.