Η απλοποίηση των πραγμάτων από τον Μπουτάρη ή το σκεφτικό του Γιώργου Οικονομέα;


Πολύ χάρηκα που Γιώργος Οικονομέας έχει αντίθετη άποψη από αυτήν του δημάρχου Θεσσαλονίκης κυρίου Μπουτάρη, στο αν είναι ή δεν είναι σωστό να έρθουν Βούλγαροι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη, λόγο της αυξημένης εγκληματικότητας των Βούλγαρων που ζουν στην Θεσσαλονίκη.

Εγώ δεν είμαι εναντίων των διακρατικών συνεννοήσεων και αλληλοβοήθειας πχ σε ένα θέμα που έχει να κάνει με τρομοκρατία, όμως όταν ένα Κράτος ζητά βοήθεια από ένα άλλο γιατί δεν είναι σε θέση να περιορίσει τις κλοπές χαλκού ή τους ζητιάνους, αυτό είναι απλά, η ξευτίλα.

Ναι πρόκειται περί μεγάλης ξευτίλας, ένα Κράτος να ζητάει βοήθεια για την πάταξη της κλοπής χαλκού και της επαιτείας.

Η έννοια της Εθνικής κυριαρχίας, η έννοια του Κράτους ως νομικής γεωγραφικής πολιτικής στρατιωτικής πολιτισμικής οντότητας, απολαμβάνει το σεβασμό των υπολοίπων κρατών, μόνο όταν είναι από μόνο του σε θέση να λειτουργήσει, όταν για τον α) ή β) λόγο αυτό το Κράτος δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει, τότε του αφαιρούν τα υπόλοιπα κράτη την εθνική του κυριαρχία, άλλες φορές ειρηνικά άλλες φορές με πόλεμο.

Η Ελλάδα, έχοντας την λογική της ελαφρότητας και του δεν είναι σοβαρά θέματα ούτε το όνομα της Μακεδονίας, ούτε η παραχώρηση της μαρίνας της Μυτιλήνης σε Τούρκους, ούτε αν θα πετάξουν τούρκικα αεροπλάνα πάνω από την Ικαρία, ούτε είναι σοβαρό θέμα η ανεξέλεγκτη μεταναστεύσει, ούτε είναι σοβαρό θέμα η μετατροπή των Πομάχων σε Τούρκους, ούτε είναι σοβαρό θέμα αν είμαστε ή δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, Κτλ, έφτασε σε ένα σημείο πλέον να μας παίρνει και κανένας στα σοβαρά.

Αν σήμερα βάλουνε τους Βουλγάρους αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη, γιατί να μην βάλουμε και τους Αλβανούς  αστυνομικούς στην Κέρκυρα, τους Αφγανούς στο κέντρο της Αθήνας, τους Ινδούς στην Κρήτη, τους Τούρκους στην Θράκη, αλλά και γιατί να μην φέρουμε σε δεύτερη φάση και ξένους δικαστές; Αλλά μήπως και το αγγλικό δίκαιο που διέπει την δανειακή σύμβαση δεν είναι κάτι ανάλογο με τους Βουλγάρους αστυνομικούς, μήπως η καθυστέρηση οριοθέτησης της ΑΟΖ λόγο του φόβου των Τούρκων δεν είναι το ίδιο με τον τρόμο της αστυνομίας και όλης της κοινωνίας απέναντι στο ενδεχόμενο κάποιο παιδί να ζωγραφίσει κατά λάθος τον Μωάμεθ;

Για φανταστείτε, έφτασε η χώρα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να τρέμει σύσσωμη στο ενδεχόμενο ένα μικρό παιδί να ζωγραφίσει τον Μωάμεθ σε ένα γκράφιτι του δρόμου!

Βέβαια, στο ενδεχόμενο του εντοπισμού κανενός Κορανίου στα σκουπίδια της Θεσσαλονίκης, βλέπω τον Μπουτάρη κρεμασμένο, όπως τον Χρυσόστομο Σμύρνης που δεν πρόλαβε τον συνωστισμό στην παραλιακή της Σμύρνης.

Όλους σας σκιάζει η φοβέρα και σας πλάκωσε η σκλαβιά !

Κύριε Μπουτάρη, έχετε ακόμη περίπου δέκα χρόνια περιθώριο να διοργανώνετε παρελάσεις ομοφυλόφιλων, λεσβιών, αυτών που χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα,και  αυτών που παίζουν μαλακία, αλήθεια γιατί κανείς δεν προστατεύει τους μαλάκες ή γιατί να μην παντρεύονται και αυτοί;

Εγώ προτείνω παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, κάθε Πέμπτη στους ομοφυλόφιλους, την Παρασκευή στους Μαλάκες, το Σάββατο στους νορμάλ, την Κυριακή σε αυτούς που την βρίσκουν στα παγκάκια, την Δευτέρα σε αυτές που χρησιμοποιούν δονητές, την Τρίτη σε αυτούς που αρέσκονται στα όργια, και την Τετάρτη στους νεκρόφιλους.

Πρέπει να υπάρξουν θεσμοθετημένες νομικές πρόνοιες για κάθε σεξουαλικό προσανατολισμό, και όχι μόνο για τους ομοφυλόφιλους, αυτό είναι ρατσισμός.

Αλλά ας σοβαρευτούμε λίγο.

Κύριε Μπουτάρη ο χρόνος σας τελείωσε, άντε το πολύ πέντε δέκα χρόνια ακόμη και μετά θα έρθει η Σαρία, το δυστύχημα είναι ότι με την σημερινή σας αφέλεια, υποσκάπτετε την ποιότητα ζωής των επομένων γενεών, οι οποίες δεν θα μπορέσουν να γνωρίσουν την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.

Το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα έχει 40% μουσουλμάνων και τότε θα έχουν απαγορευτεί οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων αλλά θα επιτρέπεται η μπούργκα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, και στην πορεία του χρόνου θα έχει επιβληθεί παντού η μπούργκα.

Μήπως είδατε κανέναν από τους πρώην λαλίστατους ηθοποιούς που χλεύαζαν τον Χριστό και τους παππάδες στο θέατρα, να χλευάζουν τους Μουφτήδες ή τον Μωάμεθ;

Τώρα σας σκιάζει η φοβέρα και σας πλάκωσε ή σκλαβιά, γιατί αυτό είναι, σήμερα πριν ακόμη γίνει θεσμός στην Ευρώπη και στην Ελλάδα η Σαρία, στην πράξη διά του φόβου έχει επιβληθεί.

Κύριε Μπουτάρη, δεν είμαι οπαδός των θρησκειών, ήμουν οπαδός της Δημοκρατίας, μέχρι που αυτή αλώθηκε από την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα, τώρα είμαι πατριώτης, μόνο πατριώτης.

Και θέλω η πατρίδα μου να μην έχει ανάγκη τους Βουλγάρους αστυνομικούς, θέλω η πατρίδα μου να μπορεί να ελέγχει ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει, θέλω ο κάθε ένας να χρησιμοποιεί τις τρύπες του στο σπίτι του όπως θέλει χωρίς να κάνει επίδειξη σεξουαλικού προσανατολισμού στους δρόμους, θέλω κύριε Μπουτάρη να μην φοβούμαι που το παιδί μου ζωγράφισε τον Μωάμεθ μαζί με τον Βούδα, θέλω κύριε Μπουτάρη να υπάρχει για συμβολικούς λόγους το Υπουργείο Μακεδονίας γιατί εγώ δεν είμαι ο κλέφτης για να ντρέπομαι, θέλω τα μικρά παιδιά της Ελλάδος να αισθάνονται τιμή που είναι Έλληνες γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό, θέλω οι νέοι να είναι πατριώτες και να γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος ξένος να επιτεθεί στην πατρίδα τους, πρέπει κύριε Μπουτάρη να ξέρεις ότι αν κάποιος δεν αγαπά κάτι δεν έχει καμιά πιθανότατα αυτό να προοδεύσει.

Εμείς χάσαμε την αγάπη μας για την πατρίδα μας, για την ιστορία μας, για αυτό που είμαστε, έτσι τώρα αναζητούμαι δεκανίκια, δεκανίκια οικονομικά αστυνομικά πολιτιστικά, τελικά μάλλον είμαστε όλοι πνευματικός και σωματικός ανάπηροι, διαφορετικά τουλάχιστον αυτούς που κλέβουν τον χαλκό θα μπορούσαμε να τους πιάναμε.

Για τα υπόλοιπα, φόνους, αεροπλάνα στο Αιγαίο και φύλαξη των συνόρων, αν θα έχουμε Σαρία στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια, αυτά δεν είναι σοβαρά, πάνω από όλα η καθημερινότητα.

Κοινός, ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας, αυτό είναι η παραγόμενη πολιτική στην Ελλάδα των τελευταίων τουλάχιστον τριάντα χρόνων.

Μήπως είναι καλύτερα να το κλείσουμε το τσιπουράδικο,, οχ ,, συγνώμη το Κράτος , ήθελα να πω !!

Εγώ μεταξύ Οικονομέα και Μπουτάρη στο βίντεο, ψηφίζω Οικονομέα.

ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.