Τώρα βάζουν χέρι … και στην γραφή!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δήλωση του Κίσινγκερ στην Ουάσιγκτον τον Σεπτέμβριο του 1994.

“Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι’ αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας”

Ο σχολιασμός…

Οι σύγχρονοι “εφιάλτες” που μας κυβερνούν φαίνεται ότι έλυσαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησαν διαχρονικά οι ίδιοι και τώρα άρχισαν να ασχολούνται όπως διαβάζουμε με την Ελληνική γραφή και το Ελληνικό Αλφάβητο.

Διαβάσαμε ότι προς χάριν του “ανήκομε εις την Δύση” (το οποίο ίσως θα πρέπει να αντικαταστήσουμε με την φράση “Στήνουμε κώ@ο εις την Δύση”) θα προσθο-αφαιρέσουν κάποια γράμματα στο Αλφάβητο μας.

Τελικά όλα αυτά τα αποβράσματα αποδεικνύονται ως οι χειρότεροι εχθροί του έθνους τα οποία υλοποιούν τις απόψεις και το δόγμα του μεγάλου εχθρού του Ελληνισμού του γνωστού Κίσινγκερ ο οποίος είπε τα παραπάνω λόγια!

Φίλες/οι μάλλον γίναμε ένας λαός χωρίς “αχαμνά” αφού πολλοί από εμάς “λιποτακτούν” από την ζωή πηδώντας από ταράτσες και μπαλκόνια ή αυτοπυροβολούνται αλλά και εμείς οι πιο ψύχραιμοι παραμένουμε θεατές στην προδοσία και στην εξαθλίωση που μας έφεραν όλα αυτά τα “κωλόπαιδα” του Χάρβαντ και τα χωρίς κανένα ένσημο … πολιτικά ανδρείκελα!

Πραγματικά είμαι περίεργο να δω αν ισχύουν όλα αυτά τι θα πουν και πως θα αντιδράσουν οι “γραμματιζούμενοι και οι λειτουργοί της εκπαίδευσης δηλ. οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι πανεπιστημιακοί!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.