Επειδή τα ρίχνετε όλα εις τους Γερμανούς…σας θυμίζουμε ότι αι σαύραι=Σίνα και τα νεάντερταλ=Σινά είναι οι αφέντες υμών. Όσοι το πιάσατε, το πιάσατε.


Δεν σας κυβερνάει η Γερμανία κύριοι. η Γερμανία είναι εκτός μάχης απο το 1948. Σας κυβερνούν οι Εβραίοι και οι Κινέζοι οι οποίοι κυβερνούν την Γερμανία, όπως άλλωστε και τη χώρα σας. Η Τρόικα είναι κινεζοεβραική. Επίσης, τα μεγαλοστελέχη του ναζισμού ήταν κρυπτοεβραίοι της Γερμανίας. Άντε γιατί βαρέθηκα με τους γελοίους δημοσιογραφίσκους της ανθελληνικής τηλεοράσεως και των ανθελληνικών εφημερίδων, που κάνουν τους ελληναράδες κατηγορούντες τους ”γερμανούς” και τις τρόικες. Ψάξτε τα επώνυμα των ανά των κόσμο τροικανών και θα δείτε παντού να ξεπετάγονται οι Κοέν (KOHEN)- Καν (KHAN) του πλανήτου. Να δω ρε καλόπαιδα πότε θα καταλάβετε τι σας έχει συμβεί… όποιος πιάσει το νόημα, επικοινωνεί με το scorpios814(youtube) και τον οργανώνουμε σε ουσιαστική μάχη.μάχης περιεχούσης νού και λογικήν.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.