Αγνωμοσύνη και αχαριστία από τους πολιτικούς για τους μαχητές στην Κύπρο


Η αγνωμοσύνη και η αχαριστία είναι συμπεριφορές που πολλές φορές το Ελληνικό κράτος και οι κρατούντες, επεφύλαξαν για τους δυστυχείς υπηκόους τους. Ζητούν θυσίες και μετά αποστρέφουν παγερά το πρόσωπό τους, από αυτούς  που τις υφίστανται, χαρίζοντάς τους αγνωμοσύνη και αχαριστία.

Όταν όμως η θυσία είναι η υπέρτατη που μπορεί να δώσει ένας θνητός, δηλαδή να πολεμήσει και να σκοτωθεί για την Πατρίδα, και η πολιτεία δεν τιμά την θυσία του, τότε  εκτός των άλλων είναι και ύβρης προς την μνήμη του. Και οι Έλληνες πατρογονικά δεν το δέχονται αυτό, παρόλα αυτά όμως οι κρατούντες για δικούς τους λόγους συνεχίζουν να προκαλούν τους νεκρούς και τους αγώνες τους με την αγνωμοσύνη και την αχαριστία.

Πρόσφατο και επίκαιρο παράδειγμα είναι οι Έλληνες, νεκροί και οι τραυματίες, πολεμιστές του Ελληνικού Στρατού στην Κύπρο κατά την εισβολή των Τούρκων.

Αξιωματικοί και οπλίτες υπό την Ελληνική Σημαία, τους Ελληνικούς σχηματισμούς και τα εμβλήματα, έπεσαν στο πεδίο της τιμής και της αξιοπρέπειας, πλήν όμως οι Έλληνες πολιτικοί, για εντελώς δικούς τους λόγους, κακοπιστίας και προσβολής, ετσιθελικά αγνώμονες, αδιστάκτως φερόμενοι προσβλητικά, δεν αναγνωρίζουν την θυσία των παλικαριών εδώ και 38 χρόνια, προσβάλλοντάς τους βάναυσα.

Κάποιοι επιζώντες προσέφυγαν στα Ελληνικά Δικαστήρια, για να υποχρεώσουν επιτέλους τους αγνώμονες και συμφεροντολόγους πολιτικούς, να αναγνωρίσουν την θυσία τους και την πολεμική τους δράση στην Κύπρο. Και το κατόρθωσαν. Το Διοικητικό Εφετείο τους δικαίωσε,  αλλά το Ελληνικό κράτος, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ανατροπή της ετυμηγορίας!!!

Πόσο ψυχικά εξαθλιωμένοι πρέπει να είναι κάποιοι για να συμπεριφέρονται κατ΄αυτόν τον τρόπο;

Οι Έλληνες μαχητές διατάχθηκαν να είναι εκεί. Διατάχθηκαν να πολεμήσουν. Το κράτος έχει συνέχεια και να πάψει να συμπεριφέρεται παίζοντας την τυφλόμυγα σε νεκρούς, τραυματίες και μαχητές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

syndesmos71

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αγνωμοσύνη και αχαριστία από τους πολιτικούς για τους μαχητές στην Κύπρο

  1. Ὁ/ἡ Ιωάννης κως. γράφει:

    Ακριβώς έτσι διατάχθηκαν και πήγαν να υπερασπισθούν Ελληνική γη!!! Το ότι, τόσα χρόνια και τόσες πολιτικές ηγεσίες που ήλθαν και παρήλθαν και δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτούς τους Έλληνες, λες και υπήρξαν ποτέ, είναι για μένα έγκλημα τιμής!!Οι άνθρωποι που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα μας δεν είναι Έλληνες, η δεν έχουν Ελληνική συνείδηση, απλά εκτελούν διαταγές (ανωτέρων!) Είναι πιόνια,μαριονέτες των (ανθρώπων) που θέλουν να επιβληθούν και να επιβάλουν την παγκόσμια κυβέρνηση, δηλαδή την σκλαβιά όλων των ελεύθερων ακόμα ανθρώπων….και μη γυρίσει κανένας να με πει συνομοσιολόγο, κοιτάξτε απλά τις ενέργειες τους και το χάλι που μας έχουν φέρει!Εύχομαι κάποια στιγμή και ελπίζω σύντομα..να αλλάξουν τα πράγματα για τη Ελλάδα μας, να καταλάβουμε τα λάθη μας, να ενωθούμε, μακριά από προσωπικά και κομματικά συμφέροντα και να κάνουμε επιτελούς μιαν αρχή που θα είναι εφαλτήριο για όλο τον κόσμο!!!Είναι επικίνδυνοι!!!Όσο παραμένουν και ορίζουν τις τύχες μας τόσο πιο δύσκολο θα είναι να ξανασταθούμε στα πόδια μας.Τα έχουν προσυμφωνήσει και προσχεδιάσει όλα και εμείς κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε!!Νομίζω ότι οι μέρες ξεγνοιασιάς τελείωσαν, έχουμε χρεός απέναντι στα παιδιά μας και στην Πατρίδα!!Ας αφυπνισθούμε γιατί όπως έλεγε και ο ανεπανάληπτος Ξυλούρης…μπήκαν στη πόλη οι οχθροί!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.