Πανικόβλητος ο Σαμαράς αναβάλει την Πολιτική Επιτροπή


Το κόμμα ξεφεύγει από τον έλεγχο του κ. Σαμαρά, έπειτα από τις επιλογές που έχει κάνει και από τα σκληρά αντικοινωνικά μέτρα που λαμβάνει και ως ένα γνήσιο αρχηγικό κόμμα η ΝΔ, αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Συγκεκριμένα, ήταν απόλυτα βέβαιο ότι η υποψηφιότητα που στήριζε η ηγεσία, για το αξίωμα του ΓΓ του κόμματος, δεν επρόκειτο να επικυρωθεί από το ανώτατο όργανο του κόμματος.  Τουναντίον κινδύνευε να υπερισχύσει η εσωκομματική αντιπολίτευση.

Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε, επικαλούμενος φόρτο εργασίας να αναβάλει την συνεδρίαση του οργάνου.

«Η σύγκληση του Οργάνου θα επαναπροσδιοριστεί». Με αυτά τα λόγια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αναβάλλεται για χρόνο αόριστο και προφανώς μέχρι να γίνουν οι κατάλληλες ζυμώσεις ώστε να επανακτήσει τον έλεγχο του κόμματος ο κ. Σαμαράς.

Βλέπετε, ξεχειλίζει η «δημοκρατία» από αυτό το αρχηγικό κόμμα. Γι’ αυτό δεν πρόκειται ποτέ να πάμε ποτέ μπροστά ως χώρα. Γιατί ο κάθε αρχηγός διορίζει τους υποτακτικούς του και δεν λειτουργεί η πραγματική εσωκομματική δημοκρατία ώστε να εκλέγονται κάθε φορά οι προσωπικότητες εκείνες που θα αποτελέσουν τα αντίβαρα, τις ασφαλιστικές δικλείδες απέναντι στην αυθαιρεσία ή στην ανικανότητα του κάθε αρχηγού.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.